Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krainová, Peštová a spol.: Sexy padesátky v plavkách!

/
  • Padesát by jim nikdo nehádal!
    30. července 2021 ● 05:00

    Na prahu padesátky má Simona Krainová (48) vysportované tělo bohyně, o Daniele Peštové (50) nemluvě. Topmodelka ani s pěti křížky na krku neztratila nic ze svého půvabu a s přehledem se může usmívat z titulků módních magazínů. A to nejsou jediné sexy padesátky našeho rybníčku...

  • 1.

    Simona Krainová (48): Kašle na věk!

    Rok a půl před abrahámovinami vypadá modelka neskutečně a svých předností si je velmi dobře vědoma. „Kašlat na věk,“ stojí pod většinou jejích sexy snímků, jimiž na sociálních sítích přivádí muže do varu a ženy blednou závistí. Manžel, podnikatel Karel Vágner ml. (45), i synové Bruno (8) a Max (10) mají doma proklatě sexy maminku.

     

  • 2.

    Daniela Peštová (50): Andělská krása


    Rodačka z Teplic má za sebou zářnou kariéru. Pravidelně se objevovala na stránkách světoznámých titulů a byla i jedním z Victoriiných andílků. Pro svou krásnou tvář s plnými rty a dokonalou postavu je o trojnásobnou maminku stále zájem. Nejstaršího syna Yannicka (25) má z předchozího vztahu a se zpěvákem Paľo Haberou (59) přivedla na svět dceru Elu (19) a syna Paula (12).

     

  • 3.

    Hanka Kynychová (53): Nadupaný dekolt

    Sportu zasvětila jako cvičitelka celý život a nevzdává se ho ani po padesátce, spíše naopak. Moc dobře ví, že vytrvalost, disciplína a pohyb jsou důležité, a snaží se cvičením motivovat i své fanynky. Nezapomíná přitom ani na mužskou část početné základny a ráda potěší chlapské oko nadupaným silikonovým dekoltem či vyšpuleným zadečkem. A u jednoho ze snímků prozradila, jak začíná den: „Nastřelím se nejen kávou se skořicí a dobrou low carb snídaní, ale také studeným bazénem...“

  • 4.

    Michaela Dolinová(57): Musí se hlídat

    Nejstarší ze všech krasavic si se svými „kolegyněmi" v ničem nezadá a s klidem si může dovolit i dvoudílné plavky, jež většina žen v jejím věku potupně mění za jednodílné. „Během lockdownu jsem se ale musela hlídat,“ prozradila herečka a moderátorka. Dlouhé procházky, sport, zdravé jídlo a celoživotní optimismus jsou ale zaručeným receptem.

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

jochen84: Naprosté bohyně a příkladné milfky. Takhle má vypadat padesátka a ne jako typická česká Mařka,odulá s mastnou hlavou učesanou na řepu. Tleskám devčata!

(31. 07. 2021 01:05)

cernarit: Už mají přetažený tachometr.

(30. 07. 2021 22:19)

buban: Jj,ovšem škoda,že s různými plastikami těla a obličeje-v případě "model­ky"Kra­inové,­není možné provést plastiku-vylepšení mozku.Kde nic není,ani smrt nebere.

(30. 07. 2021 21:31)

Jiřina Ratimcová: Drží se obe, jen s inteligencí to má každá jinak. Krainová vždycky byla tupé zvířátko.

(30. 07. 2021 20:38)

sasa je best: Víte rozhodně méně než jsem si myslel hlavně že občana denně masírujete svými zaručenými zprávami pro Tupé - viď senzore diskuze ?

Pokud můj autorizovaný nick je ZABLOKOVÁN Bleskem.cz a jiný TROLL zde píše mým jménem vesele dál- nejspíše záměr ve LHANÍ viďte v Blesku ? ? tak hezký víkend ... všem normálním

(30. 07. 2021 16:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy