Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Hrozivá srážka autobusu s osobním vozem si vyžádala jednu oběť: Mezi dalšími zraněnými jsou děti!

Benešov: Při nehodě auta a autobusu zemřel řidič vozu - ilustrační foto
Benešov: Při nehodě auta a autobusu zemřel řidič vozu - ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
8. srpna 2021
17:14

Při nehodě autobusu a auta u Benešova v neděli odpoledne zemřel řidič vozu a tři lidé se zranili. Silnice I/3 je ve směru na Prahu uzavřená. Mezi zraněnými jsou i děti. ČTK to řekli mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa a mluvčí středočeské záchranné služby Petra Homolová.

Nehoda se stala před 15:00 u kruhového objezdu v části Mariánovice. Řidič osobního auta zraněním přes veškerou snahu záchranářů podlehl na místě. Pro zraněnou spolujezdkyni přiletěl vrtulník záchranné služby a s poraněním hrudníku a pánve ji přepravil do pražské nemocnice Motol. "Dvě lehce zraněné děti byly převezeny na chirurgické oddělení do benešovské nemocnice," doplnila Homolová.

Příčinu a okolnosti nehody policisté vyšetřují. "Dechová zkouška u řidiče autobusu byla negativní, u řidiče osobního vozu nebylo možné ji vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provést," uvedl Chalupa.

Silnice I/3 je ve směru na Prahu stále uzavřená a podle předběžných informací bude uzavřená až do 19:00. Na místě se tvoří kolony. Směr na Tábor byl zprůjezdněn po 16:00.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání