Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůza na palubě letadla: Cestující vyděsil obrovský pavouk

Autor: rix - 
5. září 2021
08:04

Pro někoho je let letadlem sám o sobě nervy drásajícím zážitkem. A co když se v letounu ještě k tomu objeví obří pavouk? Přesně takový pro mnohé lidi traumatizující obrázek zachytil jeden z cestujících.

Obrovským pavoukem přenášeným přes celou palubu se cestující pochlubil na TikToku a instagramu, informoval o tom deník Daily Star.

V klipu je vidět odvážný muž, který nesl pavoukovce v průhledném plastovém sáčku napříč uličkou. „Tak tohle se stalo dnes večer...“ napsal na TikToku ke svému videu uživatel říkající si directorbrazil. Klip už nyní nasbíral přes dva miliony zhlédnutí. Už na samotné palubě se stal pavouk hvězdou, všichni si ho natáčeli. „Ten pavouk má své paparazzi,“ vtipkoval jeden z komentujících. 

Pro mnohé lidi by ale byl podobný zážitek noční můrou. „Pane bože, létání a pavouci. Mé dvě největší obavy v jednom,“ popsal jeden z diskutérů. „Nejenže bych se musel starat o to, abychom nespadli a nezemřeli, ale ještě bychom měli starost o tarantuli na palubě,“ popsal další. 

Ačkoli pavouk lidi děsí svým vzhledem, tento konkrétní jedinec není podle odborníků nebezpečný. Kousnout sice umí, ale jeho jed je velice mírný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání