Na nedělním předávání hudebních cen televize MTV nebyla o rozparky nebo rafinované výstřihy nouze, herečka Megan Foxová ale odvahu v odívání dovedla na úplně jiný level. Kráska, která na akci dorazila jako doprovod svého přítele, rappera Machine Gun Kellyho (31), přišla prakticky nahá. 

Herečka si oblékla naprosto průhledné a přiléhavé šaty značky Mugler, které, než aby křivky jejího těla zahalily, je naopak ještě zvýraznily. Při pohledu na model si mnozí vybavili ikonickou róbu Rose McGowanové (48), ve které tehdy po boku Marilyna Mansona (52) dorazila na předávání cen MTV v roce 1999. 

Machine Gun Kelly (vlastním jménem Colson Baker) za partnerkou nijak nezaostával. Na slavnostní akci dorazil v zářivě rudém třpytivém obleku. A zřejmě mu přinesl štěstí. Rapper si domů odnesl cenu pro nejlepší alternativní video za videoklip k písni My Ex's Best Friend. Ve své děkovné řeči nezapomněl zmínit svou milovanou družku. „Děkuji své spřízněné duši, která mi ukázala lásku,“ prohlásil na pódiu a ukázal na herečku sedící v publiku. 

Foxová a Baker jsou spolu teprve krátce, vztah plný vášně si ale nemohou vynachválit. Dvojice se seznámila na začátku roku 2020 při natáčení kriminálního thrilleru Midnight In The Switchgrass. V květnu 2020 už se to v médiích hemžilo spekulacemi, že se Megan po patnácti letech rozešla se svým manželem a začala si románek s mladším rapperem. 

Hudebník a herečka vše nakonec potvrdili. S otcem svých tří dětí Brianem Austinem Greenem (48) se údajně rozešla již v prosinci 2019 a krátce poté ji okouzlil právě excentrický blondýn. 

VIDEO: Megan Foxová a Mike Tyson v reklamě

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox a Mike Tyson v reklamě /Youtube/

Fotogalerie
38 fotografií