Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zahalte se do vůní jara: Které parfémy vás po zimě nabijí energií?

  • ...
    1. března 2024 | 06:00

    S příchodem jara odkládáme těžší kořeněné vůně a dáváme přednost těm lehčím, květinovým. Pokud tedy ještě nemáte ten pravý parfém, se kterým byste si zpříjemnila letošní jaro, možná vám pomůže náš výběr! Předem upozorňujeme: Tyto vůně jsou silně návykové!

    Jarní vůně jsou charakteristické svou jemností a svěžestí, bývají spíše sladší. Nejčastěji se v dámských parfémech objevují vůně květů růží, pivoněk, jasmínu, nechybějí ani fialky či magnolie. Jaro zkrátka vybízí k tomu, abychom se celé obalily vůní květin! Které parfémy by vám neměly uniknout?

  • Parfémovaná voda pro ženy Nomade Nuit D´Égypte, Chloé, 3016 Kč (50 ml), koupíte na www.notino.cz

    Vůně značky Chloé jsou vždycky sázka na jistotu. Pokud je milujete stejně jako my, neměla by vám uniknout novinka Nomade Nuit D’Égypte. Jak už název napovídá, vůně je inspirovaná Egyptem. Vonná kompozice je vytvořená na základě starověkých receptur, najdete v ní tóny myrhy, skořice, zázvoru, ale také květy janovce doplněné o ambrové tóny cypriolu a opopanaxu. V srdci této vůně objevíte akord kyphi propojený s absolutem z egyptských pomerančových květů. Závěrečné tóny patří hřejivé vanilce. Flakon je inspirovaný ikonickou taškou Chloé a zdobený stuhou v odstínu egyptské modři.

    VIDEO: Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse?

    Video se připravuje ...
    Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Parfémovaná voda pro ženy THIS IS REALLY HER!, Zodiag&Voltaire, 2900 Kč (50 ml), koupíte v parfumériích Douglas

    Jedinečná a intenzivní vůně vás přenese do noční Paříže. Je stvořena pro všechny ženy toužící po dobrodružství, které se nebojí porušit pravidla. Hned na úvod vás pohltí jiskřivá esence růžových bobulí, kterou doplňují svěží tóny bazalkové růže. Nadchne vás neotřelá kombinace růže a kovového akordu, kterou doplňuje aroma kaštanů. Nakonec vás odzbrojí hřejivá směs medu, vanilky a pačuli. 

  • Toaletní voda pro ženy REPLICA Flower Market, Maison Margiela, 1598 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Jak už název napovídá, vůně vás zavede na květinový trh, kde na každém rohu voní rozkvetlé kytice a ovívá vás svěží jarní vánek. Nejprve ucítíte aroma zelených listů, květinovou vůni frézie a jasmín pravý arabský. Poté se rozvoní růže z Grasse, podmanivá tuberóza a jasmín egyptský. Základ vůně, který vydrží na kůži nejdéle, se nese ve znamení sladké šťavnaté broskve, hřejivého cedru a dubového mechu. Jestli potřebujete nějakou jarní vůni, je to rozhodně tahle. 

  • Toaletní voda pro ženy Follow Your Soul, s.Oliver, 426 Kč (30 ml), koupíte na www.hebe.com

    s.Oliver Follow Your Soul je vůně, která vnímá řeč naší duše a přitom jí propůjčuje výraz svou vůní: odvahu, eleganci a cit. Kompozice šíří v úvodních tónech jemný šarm citronů, rybízu a růžového pepře, než se rozvine v květinový srdcový tón afrodiziakální růže, jasmínu a omamné magnolie. Smyslné základní tóny nakonec nechají vůni doznít poutavým cedrovým a santalovým dřevem.

  • Parfémovaná voda pro ženy Silk Destiny, NOVELLISTA, 2155 Kč (75 ml), koupíte na www.notino.cz

    Toužíte okouzlit všechny okolo sebe? S vůní Silk Destiny to zvládnete hravě a pro své okolí budete díky ní neodolatelná. Hned na úvod vás okouzlí kombinace mandarinky, hrušky a špetky růžového pepře. Na smyslnou a velmi elegantní vlnu vás po chvíli naladí hluboký jasmín s růží a do hedvábného závoje vás zahalí indonéské pačuli. Nakonec vás ohromí kombinace jemného exotického elemi s měkkou balzamickou ambrou a santalovým dřevem. 

    Objevte velký výběr parfému za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.