Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásce (27) se smáli za její velká prsa: Teď si svými přednostmi vydělává miliony!

Autor: rix - 
25. září 2021
08:59

Bezmála čtyři miliony korun za měsíc. Tolik si vydělá vnadná Američanka na síti Onlyfans. Miliony jsou ještě o to sladší, že dříve se jí ve škole za její prsa posmívali. Teď se ze svého luxusního sídla usmívá ona. 

Američanka Isabella James, která si neřekne jinak než Bimbo (v překladu pipina, pozn. red.), vytřela všem zrak. Vnadná kráska, které se za její přednosti ve škole smáli, si díky svým prsům žije pohádkový život. Jak uvedl deník Daily Star, využila sociální sítě Onlyfans, kde si za její obsah její zájemci platí. Sexy blondýna si díky tomu přijde na miliony! 

Smát se teď může ona svým bývalým spolužákům ze svého domu, který má čtyři ložnice a cenu přes dvacet milionů korun. Na luxusní sídlo si vydělala za pouhý rok a půl. „Na škole jsem často čelila šikaně kvůli svému velkému poprsí. No, ale proč toho nakonec nevyužít,“ uvedla Isabella svou motivaci k založení účtu na Onlyfans. 

Se svým vzhledem se ale ještě nespokojila. Tělo neustále vylepšuje a do úprav svého vzhledu je ochotná vložit tisíce dolarů. „Lidé si myslí, že na plastiky chodí lidé, kteří nesnáší své tělo, ale moje modifikace jsou důkazem mé sebelásky,“ vysvětlila kráska, která si měsíčně přijde na bezmála čtyři miliony korun. 

 

krtek. ( 25. září 2021 12:08 )

asi nafukovací, na každyý fotce je má jinak velký

Zobrazit celou diskusi