Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Dietní zvyky slavných krásek. Jak to dělají, že vypadají tak skvěle?

3. října 2021 | 06:00

K rozhodnutí zdravěji jíst a vypadat lépe, hlavně štíhleji, nás často vede obdiv ke slavným ženám. Poznejte jejich zaručené triky...

Celebrity se ve stravovacích návycích liší. Některé vynechávají maso a jiné ujíždějí na veganské stravě. Rozhodně ale pochopily, že každé tělo je jiné, a co pomáhá Kate Hudson, Scarlett Johansson, by třeba Jennifer Aniston nesedělo. Na co tedy vsadily?

KATE HUDSON (42) JÍ PĚTKRÁT DENNĚ

Založila společnost, která se specializuje na kolagen. Cvičí jógu i se svou malou dcerou a její stravovací návyky jsou velmi zdravé. Slavná herečka se při rozhovoru pro Women’s Health podělila o to, že jí přibližně pětkrát denně. Každé ráno začíná celerovým džusem, poté proteinovým koktejlem, ovsem, miskou açai nebo vejci. Po zbytek dne si většinou Kate připravuje rostlinné varianty jídel – například cuketové nudle – a občas zařadí kuře, rybu nebo steak.

SCARLETT JOHANSSON (36) POČÍTÁ KALORIE

Je známá tvrdou prací v posilovně s osobním trenérem. Řídí se jeho radami i v jídle, protože když poctivě cvičíte, jinak to nejde. Scarlett se tak snaží zajistit, aby konzumovala dostatek bílkovin a kvalitních sacharidů i tuků. Alkohol minimálně, kafe vůbec. „Výživa je pro zotavení těla velmi důležitá,“ říká její trenér Eric Johnson. „Dokážu sestavit dokonalý program, ale pokud by se Scarlett nedokázala vzpamatovat z nároků, které na ni kladu, neměl by smysl. Výživa je jedním z nejlepších způsobů, jak zajistit, aby tělo bylo odpočaté a ona měla elán. Jídelníček je tedy přesně sestavený dle výpočtů, kolik vydá energie, abychom se ujistili, že v příjmu má dost kalorií.“ Vedle výživy se pak herečka zaměřuje také na kvalitu spánku.

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: bla