Přitažlivá herečka a modelka Megan Foxová se změnila k nepoznání, a svou novou image všem vyrazila dech. Na snímku, který sdílela na instagramu, je z ní totiž blondýnka. „Takhle vypadá ďáblova dcera,“ napsala k fotce, kterou zároveň opatřila hashtagem „Johnny And Clyde“ a větičkou „těšte se na jaře 2022“. Její nová vizáž tedy nebude trvalou proměnou, ale čistě v rámci natáčení nového filmového projektu. Foxová v nové verzi známého příběhu o slavném zločineckém a zároveň mileneckém páru Bonnie a Clydeovi ztvární roli šéfky ženského gangu jménem Alana.

Díky této proměně ovšem připomíná docela jinou celebritu, která s blond přelivem působila stejně nepřirozeně a málem až nepatřičně – profesionální celebritu Kim Kardashianovou (40) v době, kdy šla do platinových loken. Obě dámy se totiž pyšní snědou pletí, a takto tmavé typy nevypadají jako blondýnky nikdy dobře. U Megan to kupodivu nezachránily ani její zelenomodré oči. Fanoušci, kteří milovali Meganiny tmavé kadeře, však nemusejí smutnit – při bližším pohledu se zdá, že jde jenom o zdařile vyvedenou paruku.

VIDEO: Megan Fox v kolekci spodního prádla Giorgio Armani

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox v kolekci spodního prádla Giorgio Armani YouTube

Onu podobnost s manželkou slavného rappera Kanye Westa (44) tam Meganini příznivci vidí i z toho důvodu, že herečka společně se svým partnerem, jenž si říká Machine Gun Kelly (31), tráví poslední dobou spoustu času s Kardashiankami, zejména s Kiminou sestrou Kourtney (42) a jejím přítelem, známým bubeníkem rockové skupiny Blink-182 Travisem Barkerem (45). Obě ženy spolu nedávno nafotily rámci nové kampaně značky SKIMS neskutečně sexy snímky. Zatímco fotoaparáty cvakaly, rajcovní tmavovlásky se svlékly do spodního prádla a Megan dokonce odložila i podprsenku.

Fotogalerie
70 fotografií