Americká sexbomba Megan Foxová a její partner Colson Baker, známější pod pseudonymem Machine Gun Kelly, společně zapózovali pro britský magazín GQ - a vyšly z toho neuvěřitelně smyslné a provokativní snímky. Na některých fotografiích se k sobě tato milenecká dvojice žhavě tiskne, pročež na sobě nemá herečka kalhotky, jinde jsou zachyceni těsně před polibkem, anebo pózují tak, jak by to u zamilovaných hrdliček nikdo nečekal - ona nahá, s pistolí mířící do jeho slabin. Sexuální napětí z těchto záběrů vysloveně sálá.

Podle Foxové snímky zachycují „příběh dvou vyvrženců a milenců, hvězd, co se setkaly zachycené v záchvatech bouřlivé sluneční záře romantiky, která obsahuje horečnou posedlost, zbraně, závislost, šamany, hodně krve, obecný chaos, terapie, tantrické noční děsy, svazující rituály, záplavu zvukových čaker, psychedelické halucinace, organické smoothies a druh sexu, kvůli kterému by se i Lucifer začal modlit růženec“.

Jak herečka, tak i hudebník říkají, že jsou stvořeni jeden pro druhého, jejich duše jsou si souzeny a jejich vztah je prý tou „nejtemnější pohádkou“, ale je velice intenzivní. „Je to určitě extáze i agonie… Nechci, aby si lidé o nás mysleli, že je to něco dokonalého,“ popisoval zpěvák v rozhovoru pro GQ.

VIDEO: Megan Foxová v reklamě na telefon

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox v reklamě na telefon youtube.com

Machine Gun Kelly a Foxová tvrdí, že se poprvé setkali v roce 2020 při natáčení akčního filmu Midnight in the Switchgrass, kde kráska známá ze sci-fi série Transformers hrála společně s Brucem Willisem (66) a Emilem Hirschem (36). Ve skutečnosti jejich první seznámení proběhlo už před několika lety na jedné párty, tehdy se však dvojice nedala ani do řeči a pověstná jiskřička přeskočila až na place.

„Setkat se s ním, to bylo jako setkat se s odrazem vlastní duše. Poznávám v něm tolik sebe sama, ale i tu část sebe, kterou jsem uzamkla před světem. Vždycky jsem měla pocit, že něco chybí, na co jsem rezignovala. A přitom jsem to pořád hledala. A pak potkáte tu osobu a víte, že to je to, co vaše srdce hledalo. To byl ten maják po celou tu dobu,“ líčila Megan dojatě.

Navzájem se podporují i v uměleckých počinech, včetně přísně tajného filmového projektu, na němž spolu pracují. Hudebník pro ni napsal řadu písniček, které prý vyjadřují jeho pocity lépe než slova. „Nemohl jsem se k ní vyjádřit správným způsobem, a tak jsem jí složil píseň. Říká to všechno. Je to nejjednodušší kytarová linie s nejčistší formou, jež vyjadřuje, jak by člověk mohl cítit něco k jiné osobě a představovat si, jak se navzájem milují.“

Lásku, kterou k ní Machine Gun Kelly cítí, prý nikdy dříve nepoznal. „Jsem z rozvrácené rodiny a sledoval jsem, jak láska nefunguje. Promarnil jsem 30 let svého života bez touhy. Ty vole, byl jsem na dně, připravený zemřít.“ Až setkání s krásnou herečkou obrátilo jeho život vzhůru nohama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený British GQ (@britishgq)

Fotogalerie
52 fotografií