Jitka Čvančarová (43) se roku 2007 přišla podívat na charitativní vánoční bazar hereček Ani Geislerové a Táni Vilhelmové. A dražil se také taneček s Petrem Čadkem (42), který v té době válel s Táňou ve druhé řadě StarDance. A krasavce, kterého tehdy herečce záviděly všechny televizní divačky, si vydražila právě tancechtivá Jitka.

O dva roky později herečka tančila ve čtvrté řadě StarDance a díky tomu se seznámila se svým manželem Petrem Čadkem. Na parketu spolu tehdy netančili, ale Čadek ve StarDance dělal poradce. Vznikla z toho láska jako trám. V roce 2011 se vzali a dnes společně vychovávají dceru Elenu Emilii a syna Theodora Christiana.

VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

V šesté řadě zazářila především Anna Polívková (42), která získala nejen titul královny parketu, ale i novou lásku. Se svým tanečním partnerem Michalem Kurtišem, který je o deset let mladší, si rozuměli natolik, že spolu žili přes čtyři roky. Ale pak si dcera Bolka Polívky (72) našla mladšího. S tanečníkem se rozešli. 

Další dvojicí, která vyhrála celou soutěž v roce 2015 a jako bonus jeden druhého, byli herečka Marie Doležalová (34) a její tanečník Marek Zelinka (34). Zpočátku netušili, že na konci soutěže už budou pár, ale postupně se do sebe zamilovali a po finálovém večeru přiznali svůj vztah. Nedlouho poté Marie otěhotněla a nyní už spolu dvojice vychovává dceru Alfrédu a syna Rudolfa.

Pár z osmé řady – kuchař Emanuele Ridi (48) a Lucie Hunčárová (35) – vyvolal pěkný poprask, když vyšlo najevo, že spolu randí. Lucie se tehdy rozešla se svým dlouholetým partnerem a rovněž tanečníkem Janem Onderem, který zároveň působil jako hlavní choreograf StarDance. Po skončení soutěže tak zůstala bez práce. Nová láska jí za to ale asi stála. Lucie s temperamentním italským kuchařem chodila tři roky, ale nakonec se rozešli.

Fotogalerie
65 fotografií