Na mol opilá žena obklopena partičkou agresorů se nacházela v sobotu po poledni u stanice metra Hradčanská v Praze 6. Ke zjevně zanedbané a opilé ženě přijela nejdříve záchranná služba. 

Video
Video se připravuje ...

Silně opilá žena střídala nálady i údajné zdravotní potíže. V sanitce byla agresivní. S 2,99 promile skončila na záchytce. Městská policie Praha

Žena střídala nálady a vymýšlela si zdravotní potíže. Prvně to byla bolest nohou, tu vystřídala nevolnost a nakonec těhotenství. „Vzhledem k výsledku dechové zkoušky 2,99 promile a jejímu celkovému stavu rozhodli zdravotníci o převozu do protialkoholní záchytné stanice a požádali strážníky o pomoc s přemístěním 32leté ženy do sanitky," uvedla mluvčí městské policie Irena Ernestová. 

Kousala a škrábala

Žena se převozu bránila a nechtěla se zvednout, nakonec se strážníkům podařilo ženu do sanitky dovést. Uvnitř sanitky začala být pořádně agresivní. Snažila pokousat strážníky a poškrábat jim tváře. „Po přiložení pout byla za asistence hlídky převezena na záchytku, její protiprávní jednání bylo oznámeno správnímu orgánu," dodala Ernestová. 

Fotogalerie
4 fotografie