Paris Hiltonová si před svatbou s Carterem Reumem (40) užila nádhernou rozlučku se svobodou. Známá svou láskou k večírkům si ji dopřála hned napodruhé, tu první, v Los Angeles, absolvovala společně s partnerem již před necelými dvěma týdny. Tuto druhou pro slavnou prominentku uspořádala její maminka, herečka Kathy Hiltonová (62), mladší sestra Nicky (38) a kamarádka, módní návrhářka Tina Chen Craigová (49). Příhodně ji pojmenovaly Paris In Wonderland, tedy „Paris v říši divů“. Tato pohádka totiž patří mezi Parisiny zamilované, často například na halloweenské akce vyrážela v kostýmu hlavní hrdinky.

Akce se konala v Parisině sídle Bel Air, účastnila se jí celá řada VIP hostů a byla plná kouzelných pohádkových detailů. Na dortu nechyběl Kloboučník s obličejem ženicha, ale ani sama budoucí nevěsta Paris coby Alenka, areál byl vyzdoben „kouzelnými“ růžovými houbami v nadživotní velikosti, spoustou růžových a bílých květů a také sochou Srdcové královny a bizarních dvojčat, co se v pohádce Lewise Carrolla jmenovala Tydlidýn a Tydlidum. Dokonce zde byl i muž oblečený a nalíčený stejně jako Johnny Depp (58) ve filmu Alenka v říši divů a Alenka v říši divů: Za zrcadlem režiséra Tima Burtona (63). „Jako na natáčecím place,“ libovala si Craigová v instastories.

VIDEO: Od plotny na nákupy. Paris Hiltonová má svůj nový kuchařský pořad.

Video
Video se připravuje ...

Od plotny na nákupy. Paris Hilton má svůj nový kuchařský pořad. Profimedia

Hosté, mezi nimiž se nacházela například sestra jejího snoubence Halle a matka Sherry, modelky Sofia Richieová (23) a Jasmine Sandersová (30), televizní hvězdička Nicole Williams Englishová (35) či designérka Rachel Zoeová (50), měli k dispozici automat se zmenšenými lahvemi šampaňského. Budoucí paní Reumová si svůj velký den užila v krajkových bílých šatech s naducanými rukávy a složitou výšivkou, v nichž vypadala naprosto úchvatně. Tím spíš, že je doplnila třpytivými rukavicemi a lodičkami na vysokém podpatku a vlasy si nechala jako správná Disney princezna rozpuštěné a jemně zvlněné.

Ostatně se podívejte do naší galerie a přesvědčte se sami, kterak si Paris umí užívat (prozatím svobodného) života…
Fotogalerie
69 fotografií