Jak uvedl deník Daily Star, extrémně obdařený chlapík se svým penisem chlubí už od roku 1990. Právě tehdy získal titul muže s největším nádobíčkem. Svůj penis dokonce přirovnával k okurce! „Je delší než mé předloktí a tlustší než zápěstí,“ uvedl Jonah hrdě v rozhovoru pro švédskou televizi. „Jasně, že může existovat někdo, kdo ho má většího, ale má smůlu, že ho zatím neukázal,“ dodal. Podle měření má jeho chlouba ve stavu erekce více než 34 cm.

V roce 2018 mohlo jeho panování skončit, když Mexičan Roberto Esquivel Cabrera (54) tvrdil, že jeho rekord výrazně překonal. Jenže tomografické vyšetření odhalilo, že ohromná věc v jeho nohavici je ve skutečnosti velmi rozsáhlá předkožka. Penis samotný měl nepříliš omračujících 16–18 cm od stydké kosti. Cabrera totiž byl svým penisem natolik posedlý, že na něj pravidelně zavěšoval závaží a předkožku si tak úmyslně vytahával. K obvyklým aktivitám spojovaným s rozmnožováním tak svůj nástroj vůbec nemohl použít.

Přerostlá chlouba může ale přinést i jiné problémy. Jak již dříve uvedl Falcon, jeho nádobíčko mu pěkně zavařilo při běžné letištní kontrole. „Prostě si mysleli, že mám něco v kalhotách, nějakou zbraň nebo bombu. Přitom je to jen podivná boule,“ vyprávěl Jonah. Uvedl, že penis se mu rýsoval po celé noze až ke kolenu, to pracovníky rozhodilo. „Vytáhli mě stranou a setřeli mi prsty papírkem, tím se měli přesvědčit, jestli u sebe nemám výbušninu,“ vysvětlil.

Jak chlapík řekl, situace ho nijak nerozhodila. Prý všem pokynům obsluhy rád vyhověl a nevzal si obvinění příliš k srdci. „Ve skutečnosti to nebylo nějaké velké drama, zkrátka jsem jim v klidu vysvětlil, jak se věci mají,“ popsal Američan. „Byla to vlastně sranda. Co se mnou měli dělat? Chtěli ho ukázat? To jsem udělal už milionkrát,“ bavil se muž.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Koronavirus swingers orgiím nepřál. Jak to vypadalo v oceňovaném klubu, prozradil majitel Jiří Marek

Fotogalerie
16 fotografií