Topmodelka bydlí, jak známo, v ráji amerických boháčů – na ostrově Fisher Island nedaleko Miami, kam se lze dostat jedině lodí či vrtulníkem.

Kosmetický král

„Rádi děláme speciální večery, abychom se potkali s našimi přáteli z celého světa, když navštíví Miami,“ prozradila Kurková. Naposledy tady s manželem, americkým filmovým producentem Archiem Drurym (44), hostili profesora Augustina Badera, jenž v roce 2008 přišel s převratným hojivým gelem, který dokáže vyléčit i popáleniny třetího stupně bez operace nebo transplantace kůže, a jeho finančního ředitele Charlese Rosiera.

Lepší společnost

„Jsme rádi, že se s námi naši přátelé Charles a Augustinus mohli potkat na opravdu kouzelné noční pláži s výborným jídlem a ještě lepší společností,“ pochvalovala si jedna z nejkrásnějších Češek světa. Navzdory velkolepé hostině na jednom z nejluxusnějších míst světa rodačka z Děčína tvrdí, že je jedno, kde večeříte – hlavní je, koho máte u svého stolu.

Místo jen pro boháče

Podle statistik vydělává každý obyvatel ostrova v průměru v přepočtu více než 60 milionů korun ročně a členství v klubu, které musí každý obyvatel platit, je stanoveno údajně na 250 000 dolarů, tedy asi 5,5 milionu korun. Fisher Island má rozlohu asi 216 akrů a je zde na 800 rezidencí pro obyvatele z víc než 40 zemí světa. Nachází se tu také luxusní 18jamkové golfové hřiště, areál se 17 tenisovými kurty a třeba i observatoř pro pozorování hvězd.

Od Beckera po Oprah

Na Fisher Islandu má (nebo měla) dům řada významných osobností, mezi kterými nechybí tenisté Caroline Wozniacká a Boris Becker či moderátorka Oprah Winfreyová. Své letní sídlo tam má také Alan Hassenfeld, ředitel hraček Hasbro.

Video: Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery!

Video
Video se připravuje ...

Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců) Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií