Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Večírky, celebrity a sex...a drsná pravidla! Kráska popsala život v sídle slavného Playboye

Autor: rix - 
27. listopadu 2021
16:07

Úspěšná modelka Playboye Jenna Bentleyová, která je bývalou rezidentkou nechvalně známého sídla společnosti, se rozpovídala o tom, jaké to bylo na místě plném večírků a celebrit žít. Ačkoli v sídle Hugha Hefnera panovaly striktní podmínky, život to byl podle playmate neuvěřitelný. 

Jak uvedl deník Daily Mail, krásná Jenna Bentleyová se přestěhovala do sídla s názvem „Bunny House“ majitele Hugha Hefnera v dubnu roku 2007. Pro tehdy osmnáctiletou modelku šlo o splněný sen. Co víc by si také mladá dívka mohla přát. Okázalé večírky s množstvím celebrit byly na denním pořádku. 

Ne vše ale bylo tak růžové, jak by se mohlo zdát. V lukrativním podniku panovala striktní pravidla. Dračice musela dodržovat přísnou smlouvu o mlčenlivosti. „Musela jsem podepsat velmi pevnou smlouvu, nemohu tak o spoustě věcí mluvit,“ vysvětlila. Prozradila ale, že po deváté večerní nesměly dívky vycházet ven. Kdyby se do deváté nevrátily do sídla, spaly by pravděpodobně venku na lavičce. 

I přes přísná nařízení si ale Jenny přepych užívala. „Je to taková nostalgie, byla to neuvěřitelná doba, nikdy se to nebude opakovat,“ vzpomínala s radostí. „Lidé si myslí, že ty večírky byly divoké, ale byly ještě divočejší, než si dovedete představit,“ vysvětlila rajda. A aby toho nebylo málo, na divokých party se setkala s hvězdami jako Angelina Jolie, Tommy Lee nebo Pamela Anderson. 

Na denním pořádku byly na večírcích i nedovolené látky. „Často jsem chodila po domě s podnosem a nabízela je,“ netajila se Bentleyová. Se samotným šéfem Hughem Hefnerem se podle svých slov nikdy nevyspala. „Ale jednou jsem ho při sexu navštívila,“ uvedla pouze s tím, že ho zrovna obšťastňovaly čtyři ženy najednou.

Co se týče klasického vztahu, ten byl ve této společnosti naprostým tabu. „Nebylo dovoleno mít přítele, následoval by okamžitý vyhazov,“ vysvětlila playmate. „To místo bylo i přesto úžasné. Kina, zvířata, stylisté, trampolíny. Všechno vařili a uklízeli sluhové,“ rozplývala se Jenna. „Byl to splněný sen, měla jsem pocit, že jsem výjimečná. Jsou miliony dívek, které by chtěly být ve stejné pozici,“ dodala. 

 

 

Moly28 ( 28. listopadu 2021 15:06 )

Pro slabomyslné blondýny jistě pohádkový sen...

Zobrazit celou diskusi