Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůzný nález v příbramské garáži: Při požáru v ní zemřel člověk!

Aktualizováno -
3. prosince 2021
18:51
Autor: VaB - 
2. prosince 2021
09:57

Požár garáže v Příbrami si ve čtvrtek vyžádal jednu oběť. Tragédii vyšetřují kriminalisté, kterým pomáhá mimo jiné i speciálně vycvičený pes na vyhledávání akcelerantů. Muž podle policie zemřel na otravu oxidem uhelnatým. 

K požáru došlo v Příbrami v ulici Březnická ve čtvrtek brzy ráno. Na místo okamžitě vyjeli policisté a hasiči. Ti po zlikvidování požáru zjistili, že se uvnitř nachází torzo lidského těla. 

Podle všeho měli objekt garáže využívat lidé bez domova, obětí požáru je zřejmě rovněž osoba z této bezdomovecké komunity. Požár garáže oznámil policistům právě jeden z mužů, který ji obýval a který poskytl "azyl" před zimou muži, který byl při hašení požáru nalezen uvnitř bez známek života," uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková. 

Policisté na místě provedli i došetřetní, ve kterém jim pomohl i speciálně vycvičený pes s psovodem. Ten dokáže zjistit, odkud například začalo hořet. Policisté zároveň nařídili soudní pitvu, která měla zjistit příčinu úmrtí. 

Suchánková v pátek uvedla, že za smrtí stála otrava oxidem uhelnatým. Ani přivolaný pes nedokázal nic konkrétního zjistit. „Tento úkon byl negativní, pes neidentifikoval žádné ohnisko či akcelerant," uvedla mluvčí. Prošetřování případu podle ní dál pokračuje, policisté při něm budou spolupracovat s vyšetřovateli hasičů.

Video  V Příbrami hořela garáž, vevnitř bylo lidské tělo  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání