Každá z účastnic reality show a sociálního experimentu v jednom Svatba na první pohled je zcela jiná, ale v jednom se často podobají. Vůči svým naoko manželům, které při experimentu poznají, bývají chladné a odtažité. Nepříliš jinak tomu bylo i u Andrey, jejíž vztah se sympatickým a pro mnohé ženy jistě také pohledným Kadrim Preshevou připomínal spíše dva dobré kamarády.

Andree nejvíce vadilo, že Kadri žije ve Švýcarsku a ani na vteřinu si nechtěla připustit, že by se kvůli němu měla přemístit z rodné hroudy, opustit zázemí, rodinu a přátelé. Přesto se na konci před týmem, který dal oba dohromady, shodli, že vztahu dají šanci a pokusí se ho rozvíjet dál...

Jak tohle dopadlo, se diváci dozví už příští týden ve speciální vánoční epizodě, kde se ukáže, jestli páry, které si na konci experimentu řekli ano, spolu skutečně vydržely až doteď. Nedočkavci se mohou na speciální vánoční díl podívat už nyní na Voyo. A stejně tak do naší galerie, která vám odhalí druhou tvář půvabné Andrejky, která se před fotoaparátem dokáže proměnit v ženu vamp!

VIDEO: Svatba na první pohled: Druhý pár před oltářem, první krize u prvního páru!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Druhý pár před oltářem, první krize u prvního páru! TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií