Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ve StarDance jde do tuhého: Cinova »láska ve zločinu«, stručná farářka a dojetí manželky Vernera!

/
  • Ze zákulisí StarDance...
    7. prosince 2021 ● 05:00

    Další, v pořadí již osmý soutěžní večer populární taneční show StarDance …když hvězdy tančí, je za námi. Soutěžící si sotva oddychli, že se (ne)dostali do dalšího kola, a už aby se znovu pustili do dalších náročných tréninků. Kteří z nich se už podělili o své postřehy a dojmy na sociálních sítích?

  • 1.

    Mirai Navrátil (29), zpěvák

    Zpěvák Mirai Navrátil měl sice ještě v tomto kole StarDance soutěžit, osud tomu ale chtěl jinak – nakazil se totiž koronavirovým onemocněním, a tak trávil sobotní večer místo na parketu doma na gauči. Pravidla BBC, od kterých Česká televize koupila licenci StarDance, totiž hovoří jasně, po dvou absencích v soutěži následuje automaticky konec. Kromě něj se navíc virem covid-19 nakazila i jeho tanečnice Lenka Nora Návorková (30), která zprvu své zdravotní obtíže připisovala vyčerpání a zablokovaným zádům kvůli náročným tréninkům. Mirai sice fyzicky na 8. kole StarDance chyběl, ujít si ho však nenechal. „Jsem s váma!“ vzkázal svým spolusoutěžícím selfíčkem, na němž je kromě něj vidět i obrazovka s přímým přenosem oblíbeného tanečního pořadu.

  • 2.

    Tomáš Verner (35), krasobruslař

    Známý krasobruslař Tomáš Verner tentokrát na parketu obzvlášť exceloval. Přestože byl od počátku jedním z favorizovaných účastníků, to, že za scénický tanec v doprovodu 420People dostanou od přísných porotců čtyři desítky, tedy maximum bodů, co lze v této soutěži získat, nejspíš nikdo nečekal. „Tento večer bylo tak hořkosladké vidět mého manžela Tomáše Vernera a jeho úžasnou partnerku Kristýnu Coufalovou obdržet ovace vestoje nejenom od publika, ale i od porotců! Jsem na vás oba tak pyšná!“ vzkázala mu skrze instagram jeho choť Tammy Sutanová (33), bývalá thajská krasobruslařka.

  • 3.

    Jan Cina (33), herec

    Herec Jan Cina se (prozatím) k sobotnímu tanci vyjádřil jenom prostřednictvím instastories, kde prozradil, že prožil „radost z tance 600%“. Svou tanečnici Adrianu Maškovu (23), která minulý rok provedla na parketu herce Miroslava Hanuše (52), pak nazval „láskou ve zločinu“. Není pochyb, že si tihle dva neskutečně sedli! Ale bohužel, kdo by si je chtěl představit jako pár i mimo kamery, ten bude nejspíš zklamaný – Cina je už více než 15 let partnerem herce Petra Vančury (37). Tady jiskra asi nevzplane!

  • 4.

    Martina Viktorie Kopecká (35), farářka

    Půvabná farářka Martina Viktorie Kopecká byla tentokrát výjimečně stručná. „Duše zve tělo k tanci. Děkuju vám všem, kteří při nás stojíte,“ napsala na instagram k sérii snímků zachycujících ji během tance. Na sociální síti se pak mnozí její followeři shodovali, že je její vystoupení s Markem Dědíkem (38) dohnalo k slzám. „Martino, bylo to nádherné. Tanec jsem proplakala a cítila úlevu i dojetí. Děkuju za tak kouzelný zážitek,“ psali jí její příznivci.

  • 5.

    Marek Dědík (38), tanečník

    Taneční partner Martiny Viktorie Kopecké také nehodnotil sobotní výkon, ale sdílel fotku ze zákulisí, které je podle jeho vlastních slov „naprosto úžasné“. Rovněž vysvětlil, proč tomu tak je: „Maskérna, která k tomu neodmyslitelně patří, z nás dělá mnohem hezčí a sebevědomější lidi,“ vtipkoval urostlý sympaťák, který se do finále StarDance dostal již několikrát – například po boku herečky Jitky Schneiderové (48) či Pavly Tomicové (59).

  • 6.

    Tereza Černochová (38), zpěvačka

    Zpěvačka Tereza Černochová v osmém kole StarDance opustila. „Děkuji ti, Dominiku Vodičko!!! Žes mě naučil vydržet, držet se, taneční držení a že jsi mě tolikrát ve slabších chvilkách podržel!!! Jsi král parketu!!!! Můj mladší bratr…. Všem, kteří nás podporovali hlasy, ze srdce děkujeme!!! Moc nás to spolu bavilo, od začátku (2.srpna) až do konce (4. prosince). Všechny choreografie postavil Dominik a všechny mě naučil od srpna do prosince tohoto roku,“ vyvrátila spekulace, že na StarDance trénovala delší dobu než ostatní soutěžící. „Společenské tance jsem tančila naposledy v tanečních. Miluju humor, miluju nebrat se vážně. Lidé mi buď fandí, nebo mě nesnáší… Důležité je, že se kvůli tomu ve vesmíru nepohne ani lísteček, jak by řekla Simona Babčáková. Klidné Vánoce. S láskou a pokorou…. PS: Semifinalisté, držte se taky!!!!!“ vzkázala ostatním tanečníkům, a zdůraznila, že kapela Monkey Business, kde je zpěvačkou, je „4ever můj přístav“.

  • 7.

    Galerie

    Na další soutěžící a záběry z pátého soutěžního večera se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

    Video
    Video se připravuje ...

    StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

    Fotogalerie
    57 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy