Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nová sezona Ulice: Blančino kruté prozření

2. ledna 2022 | 06:00

Blanka (Linda Rybová) má za sebou hodně turbulentní rok, během kterého si sáhla na dno. Kvůli závislosti na alkoholu vše ztratila, ovšem díky svým nejbližším a hlavně vlastnímu odhodlání se jí podařilo začít znovu.

Do života se jí opět vrátil bývalý manžel Luděk (Vasil Fridrich), jenž o ni musel zabojovat s Evženem (Martin Finger). Vzhledem k tomu, že nejednal vždy fér a že je velmi šikovný manipulátor, podařilo se mu takřka nemožné. Blanka se k němu znovu vrátila, přestože právě on zavinil rozpad jejich rodiny, když si kdysi našel o dost mladší ženu. Nyní si již plánuje společnou budoucnost v domě jejich snů, jehož stavbu hodlá rozjet za Prahou co nejdříve.

Blanka by měla být šťastná, jenže není. Na začátku roku si uvědomí, že jí v životě chybí opravdová láska, že miluje někoho jiného – Evžena. Ti dva jsou jako magnety, které se navzájem přitahují. Přesto si city k tomu druhému zakazují. Jak dlouho se dá taková situace udržet, než pravda vyjde najevo? Jako první udělá rozhodující krok ve vztazích Blanka, ovšem Luděk její rozhodnutí nemíní akceptovat a pokusí se ji přivést k rozumu všemi možnými prostředky – manipulacemi počínaje a násilím za zavřenými dveřmi konče.

Video se připravuje ...
Do seriálu Ulice dnes vstupuje Linda Rybová. Čeká ji rozvod a napravování rodinných křivd! • VIDEO: TV Nova

Když bude Blance nejhůř, dozví se od Vandy (Kristýna Hrušínská), že s Evženem spolu začínají chodit... Je to ale pravda, nebo jen Vandino zbožné přání? Jaké tsunami se prožene v tomto vztahovém čtyřúhelníku a jak to ovlivní životy jejich blízkých, tj. Peškových (Dana Syslová, Rudolf Hrušínský), kteří jsou velkou oporou Evženovi, či Marie a Jolany (Jitka Smutná, Miluše Šplechtová), mezi nimiž to právě kvůli Vandě už několikrát hodně kříslo?

Jolana se totiž snaží i nadále dceru chránit a rozmazlovat. Nechce vidět to, co je zřejmé, čeho se Marie obává. Oči jí otevře až Vandino prozrazené tajemství, které právě Marie tušila dávno předtím – a potvrdí se, že měla pravdu. Ostatně svá malá tajemství má také Adam. Nároky, které na něj klade studium medicíny, jsou tak vysoké, že se to Adam rozhodne řešit po svém. Bohužel zvolí způsob, který se mu velmi rychle vymkne z rukou…