Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Expřítel Epsteinovy otrokyně: S princem měla třikrát sex a strach, co s ní bude dělat

Autor: rix - 
3. ledna 2022
05:00

Virginia Guiffreová si podle svých slov jako dívka prožila peklo. Nechvalně proslulý pedofilní miliardář Jeffrey Epstein (†66) se svou milenkou Ghislaine Maxwellovou (60) ji měli sexuálně zneužívat v jeho luxusním sídle. A co víc, prsty v nechutnostech měl mít i princ Andrew, syn britské královny Alžběty II.! Virginia to přiznala svému expříteli.

Anthony Figueroa uvedl, že se mu tehdy sedmnáctiletá Virginia Guiffreová svěřila, co zažila s princem Andrewem. Velice rozzlobený nyní promluvil o tom, co mu jeho expřítelkyně před lety řekla o údajném zneužívání ze strany vévody z Yorku. Figueroa si nebere servítky. Podle něj by měl princ odjet do Ameriky čelit těmto obviněním. „Být členem královské rodiny vás nijak neodlišuje, musí se k případu postavit čelem,“ uvedl Anthony momentálně žijící v Atlantě. 

Jak mu tehdy nebohá Guiffreová popsala, když byla u Epsteina a Maxwellové, doslova ji prý vyděsilo, co s ním chce princ Andrew dělat. „Nechtěla jsem nic takového dělat,“ uvedla. A nejen to, k sexu byla nucena i s Maxwellovou, která nyní čelí za tyto praktiky možnému doživotnímu trestu.

„Pamatuji si, jak se o něm Virginia v roce 2001 poprvé zmínila. Věděla, že se s ním setká, a ví, co po ní chtějí. Nechtěla to dělat,“ popsal Figueroa pocity své tehdejší přítelkyně. Virginia byla prý k smrti vyděšená. „Vyděšená a nervózní. Řekl jsem jí, ať udělá cokoliv, jen aby byla v bezpečí,“ vysvětlil. Podle jejích slov měl mít s dívkou Andrew sex třikrát. 

Jak uvedl deník Mirror, nejenže byla Virginia psychicky na dně, ale právě tyto nechutnosti vedly i k rozpadu jejího vztahu s Anthonym. Ten by teď mohl být v kauze klíčovým svědkem. Princ Andrew všechna obvinění vehementně odmítá.

Nátlak a manipulace

Epstein s Maxwellovou si s mladými lidmi pohrávali, jak se jim zachtělo. „Oba nás zmanipulovali. Věděli, že jsme děti a tím pádem trošku hloupí. Jeffrey byl přátelský. Mluvil se mnou o tom, co mám v plánu. Hned na začátku mě představili jako přítele Virginie,“ doplnil. Později se dověděl, co se v sídle obou deviantů děje, a byl podle svých slov znechucen. 

„Bylo mi osmnáct, nerozuměl jsem tomu, nedokázal jsem si to poskládat. Věděl jsem, že Virginia je jejich masérka, ale bylo ji to nepříjemné a nechtěla tam být,“ zavzpomínal. „Řekla mi, jak ji využívají, aby měla sex s muži. Chtěl jsem, aby odešla, ale nemohla,“ posteskl si. Anthony, který má nyní novou partnerku a děti, tvrdí, že ho stále pronásleduje fotka prince s rukou kolem Virginiina pasu v domě Maxwellové v Kensingtonu.

Milla ( 7. ledna 2022 16:39 )

Proč ji její přítel když viděl jak je vystresovaná a nechce to dělat neodvedl pryč?Proč Virginia když tak trpěla se k Epsteinovi pořád vracela?

hahans ( 3. ledna 2022 13:51 )

3x se nechala znásilnit ? Ale u podobných "otrokyň" je to přece daleko přijatelnější než si vydělávat prací !

otrusnik ( 3. ledna 2022 09:55 )

Jak se jen mohla hloupočká sedmnáctiletá dívenka připlést do takové party, když vůbec neví co je to sex? Kdopak jí tam dohodil, žeby její matinka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání