Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kráska zpochybňuje fotky na Instagramu. Ukazuje, jaká je realita

12. ledna 2022 | 05:00

Žijeme ve světě, který je velmi ovlivněn sociálními sítěmi. To, na co obvykle narazíme, jsou fotografie, které představují šťastné, bezstarostné lidi s dokonalými těly na perfektních místech. Kráska ukazuje, jak je to doopravdy.

Navzdory tomu, že se společnost nevyhýbá různým diskusím o body image, je stále poměrně vzácné vidět lidi, kteří jsou otevřeni tomu, jak ve skutečnosti vypadají, aniž by se snažili vynutit si dokonalý vzhled. Bree Lenehan je jednou z těch, kteří se toho nebojí. Zveřejňuje snímky svého reálného já, a to vedle fotky sebe v nastavené póze. 

Video se připravuje ...
Jak se měnila ženská móda v posledních 100 letech • VIDEO: Glamour magazine

Bree začala tyto obrázky sdílet každé pondělí a nazvala to Real me monday. Prozradila, že perfektní vzhled nemusí být ve skutečnosti až tak perfektní a že lidé by měli milovat svá těla pro to, jak vypadají ve skutečnosti. Její příspěvky jsou velmi oblíbené a lidé mladou influencerku milují. Upřímné fotky zkrátka získávají na popularitě. 

Těm z vás, kteří se stoprocentními a bezchybnými fotografiemi na sociálních sítích stále stresují, vzkázala Bree pár slov: "Podceňujeme sílu naší mysli. Nemůžeme do sebelásky jen tak spadnout! Chce to cvik, čas a hodně laskavosti. Takže při snaze o vyšší sebevědomí nejde o to, jak vypadá vnějšek, ale o to, co říká vnitřek! Být k sobě laskavější změnilo můj svět a u vás to může být taky tak.“

Autor: Adéla Ondroušková