Modelka Lottie Mossová se na videu na Instagramu hystericky rozbrečela, když fanouškům popisovala, co ji postihlo. Blonďatá kráska si přivydělává prodejem exkluzivního lechtivého obsahu na platformě OnlyFans. Právě odsud byly staženy její nahé fotografie a posléze zveřejněny volně na internetu. 

Situace je o to bolestivější, že má za činem stát modelčin někdejší kamarád. Člověk, kterého modelka nejmenovala, měl navíc ponoukat ostatní, aby si předplatili její obsah a zveřejňovali i další věci, které nahraje. Dnes již bývalého kamaráda označila za „zlého člověka“.

Lottie si podle svých slov přijde díky síti měsíčně až na 70 tisíc liber, tedy v přepočtu více než 2 miliony korun. Kromě fotek a videí nabízí za peníze i osobní komunikaci. 

Lechtivý obsah se ale modelce vymstil už v minulosti. Kvůli profilu na OnlyFans jí vypověděla smlouvu její bývalá modelingová agentura. Lottie nicméně podle svých slov prý neudělala nic špatného. 

„Jen fotím zábavné fotky, jaké byste poslali svému příteli, je to v pohodě, neškodné. Nikomu to neubližuje,“ obhajovala se v podcastu herce Jaimeho Lainga (33) Private Parts. Nakonec ale všechno dopadlo dobře a dnes spolupracuje s agenturou Storm. 

VIDEO: Kate Moss v klipu jako prostitutka

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss v klipu jako prostitutka Youtube.com

Fotogalerie
91 fotografií