Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Missí“ Prostřeno očima zúčastněných krásek: Snad nás nebudou muset vypípat!

/
  • Tento týden bude Prostřeno velice zajímavé.
    10. ledna 2022 ● 17:14

    Tento týden čeká televizní diváky a příznivce reality show Prostřeno! skutečně hvězdná sestava soutěžících – účastní se jí totiž pětice krásek, z nichž některé jsou známé z přehlídkových mol, jiné z koncertních sálů či z televizních obrazovek. Co ke své hvězdné účasti na FTV Prima napsaly na sociální síť ony slavné dámy?

  • 1.

    Andrea Bezděková (27), modelka

    Půvabná modelka, která v roce 2016 zvítězila v soutěži Česká Miss a reprezentovala Českou republiku na Miss Universe na Filipínách a před Vánoci minulého roku se rozešla s miláčkem televizních divaček Markem Lamborou (26), sdílela společnou fotku všech soutěžících. „Nemůžu uvěřit, že to píšu nahlas, ale tahle vysmátá sestava na vás od pondělí bude v Prostřenu mávat vařečkami. Sama jsem napnutá jak kšandy, jak to nakonec v TV bude vypadat, ale my se za celých 5 dní natáčení nepřestaly smát (to že se i dost plakalo, překvapilo i nás, tvrďáky). Tak v pondělí, na Primě, Monika Leová vykopává,“ lákala Andrea Bezděková své fanoušky.

  • 2.

    Monika Leová (30), modelka

    Česká Miss Earth pro rok 2013 a zároveň maminka devítiměsíční dcerky Mii se Blesku svěřila, že má z výsledného pořadu trošku obavy. Není si prý jistá, „co z toho vyleze, tak nás prosím berte s rezervou. Každopádně to byla skvělá zkušenost, velká sranda a respekt všem, kteří si tím prošli. Snad se vám naše díly budou líbit,“ přála by si Monika Leová a vyzvala své příznivce, aby hádali, co bude vařit. My to víme –  hned v pondělí připraví mango salát, polévku z čočky a kari, maso na karamelu a dva druhy domácí zmrzliny, jednu kokosovou a sorbet k tomu.

  • 3.

    Monika Leová (30), modelka

    Modelka a moderátorka s česko-vietnamskými kořeny se rovněž na sociální síti prozradila, že ji celý týden mrzelo, že nemohla pít, a ukázala i jedinou svou fotku ze zákulisí. Tou je fotka pořízená přes zrcadlo, na níž ukazuje, jaký outfit pro svůj soutěžní večer zvolila – měla na sobě kojící tričko. Zpěvačka Debbi (28) se svěří, že to vůbec nepoznala. „Musím tedy říct, že je to geniální nápad, se zipem na určitých místech,“ usmívala se pak.

  • 4.

    Andrea Antony (32), moderátorka

    Moderátorka Andrea Antony, toho času na mateřské dovolené, sdílela na instagramu video, ve kterém dámy vtipně vyřešily problém, který hned po seznámení dam nastal – tři z pěti soutěžících měly totiž jméno Andrea. „Tady se můžete podívat, jak jsme hned po prvním bouchnutí šáňa vyřešily, jak budem ty tři Áčka rozlišovat. Nebudu vám lhát, čekala jsem něco jako Ája, Andy, Andrejka, takže mě první výstřel Kalous Ušatý poměrně zaskočil.“ Andrea sama se představila jako Tonička. „Na vysvětlenou tý mojí přezdívky – mýmu manželovi díky příjmení Antony nikdo z kamarádů neřekne jinak než Tony. A mně tak pár lidí po svatbě začalo říkat Toničko.“

    VIDEO: Prostřeno!: „Slepičinec“ podle Andrey Antony

    Video
    Video se připravuje ...

    Prostřeno!: „Slepičinec“ podle Andrey Antony FTV Prima

  • 5.

    Andrea Antony (32), moderátorka

    „Tonička“ rovněž vysvětlí, jak je možné, že si přímo před kamerami dopřává s tímto „lehčím slepičincem“ alkohol – i když má doma malé dítě. „Teď už víte, jakejch 5 večerů mimo domov mi pomohlo ukončit kojení,“ vysvětlila lakonicky dáma, která porodila koncem října 2020. V době natáčení tedy mohl být její dcerce Rozálii rok, kdy se ji rozhodla odstavit od prsu. Také ukázala svým fanouškům, jichž má jenom na instagramu přes 42 tisíc, fotku zpoza kamer – selfíčko, co vzniklo těsně předtím, než dámy vyrazily na legendární „šmejděníčko“.

  • 6.

    Debbi (28), zpěvačka

    „No byl to slušný slepičinec,“ souhlasila s Antony zpěvačka Deborah Kahlová alias Debbi. „Musím ale říct, že holky byly skvělé, a musím jim poděkovat za naprosto nezapomenutelný týden. Byla to skvělá zkušenost a klobouk dolů všem, kteří se Prostřena kdy zúčastnili, je to totiž docela dřina. Tak se dívejte, jak jsme kouzlily,“ vyzvala své příznivce. V instastories se pak nechala slyšet, že je na výsledek náramně zvědavá. Z jednoho jediného, poměrné prozaického důvodu... „Snad se nebude muset půlka vypípat,“ obávala se kráska, která se patrně drží hesla „co na srdci, to na jazyku“.

  • 7.

    Galerie

    Na další zajímavosti z natáčení i na snímky z Prostřena se můžete podívat do naší galerie.

    Fotogalerie
    22 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy