Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výhodná sexuální koupě? „Tachyonovou“ pomůcku pro ženy prodávají v Čechách za 11 tisíc

Autor: pma - 
11. ledna 2022
18:00

Yoni vajíčka, hůlky nebo omlazující kameny mají prý na ženský organismus blahodárné účinky. Alespoň to tak v posledních měsících tvrdí mnoho spirituálních kouček a známých osobností. Na jejich doporučení si tak ženy zakupují za tisíce korun produkty, které jim mají zlepšit život, uzdravit pochvu a také pomoci dosáhnout orgasmu. Někteří lékaři ale jejich používání důrazně nedoporučují. Nehledě na to, že na zahraničních stránkách se prý dají velmi podobné sehnat za pár desítek korun. 

Některé ženy mívají v průběhu svého života problém dojít k sexuálnímu vyvrcholení nebo je intimní záležitosti stresují. Často tak chtějí vyzkoušet hit posledních let - yoni vajíčka či hůlky. O co se jedná? „Yoni“ dle sanskrtu znamená „lůno“ nebo „pochva“, přičemž se uvádí, že první yoni vajíčko vzniklo v Číně, kde ho měla císařovna používat k očistě intimních partií.

Yoni pomůcky mohou být vyráběny z polodrahokamů a údajně podporují sexuální zdatnost a vitalitu. Podle odborníků však neexistují žádné důkazy, že by takovéto pomůcky měly zvláštní blahodárné účinky. Naopak řada z nich upozorňuje na fakt, že jejich užívání může být škodlivé. „Vzhledem k tomu, že polodrahokamy jsou pórovité, nejsem si jistá, zda lze yoni vajíčko dokonale vyčistit nebo sterilizovat. Nepříjemné bakterie  mohou v kameni uvíznout, a následně se znovu dostat do pochvy,“ upozorňuje například gynekoložka Jen Gunterová pro server Health.

Je to jako jemný zvuk počátku vesmíru

Nejedná se ale jen o trend ze zahraničí. Yoni vajíčka, hůlky či válečky na omlazení pleti prodávají i Češi. Například manželé Renata a Jan D. na svém webu nabízejí „Sadu portálu mořské panny z fluoritu a nefritu“ obsahující pomůcky k omlazení pleti a yoni vajíčko za nemalou částku 4 500 korun. Podobné produkty se dají sehnat na jiných českých či zahraničních stránkách. Někteří uživatelé sociálních sítí se pozastavují nad tím, že to bývá za mnohonásobně nižší cenu.

Jednou z položek, kterou na výše zmíněném webu nabízejí, je speciální „Tachyonová královská rituální yoni hůlka“ za 11 tisíc korun. V popisku produktu se uvádí, že se jedná o meditační nástroj a klenot ženy, který v sobě kotví božskou energii tachyonu. „Je to jako jemný zvuk počátku vesmíru. Tak nějak božsky zní vědomí a vesmír sám,“ píše se o yoni hůlce na webu. Tachyon, je ovšem podle odborníků hypotetická a dodnes neprokázaná částice pohybující se nadsvětelnou rychlostí.

Lidé jen kroutí hlavou

Instagramový účet sefka.klamu.a.sobeczech ve svém příspěvku poukazuje na to, že jinou pomůcku si můžete ze zahraničního obchodu objednat za pouhé desítky korun. 

Uživatelé sociálních sítí nad produkty nabízenými Čechům a Češkám kroutí hlavou. „Tak tohle je vrchol vážení! (...) neříkejte mi, že si někdo tyhle věci vážně kupuje?“ podivuje se na Instagramu Tereza F. Není to ale jen tachyonová královská yoni hůlka, která nedá lidem spát. „A jako největší hnus od nich mi tedy přijde karafa plodnosti, mini vázička za pouhých 2 900 Kč, kolik nešťastných žen, které nemohou otěhotnět, asi přinutilo svého partnera to koupit,“ vyjádřila se uživatelka Tereza R.

Tachyonizované výrobky máme jen my!

Příspěvek o zvláštních cenách produktů na Twitteru sdílel i vzdělávací web Iluminator.cz. Na něj pak následně na Instagramu zareagovali i zmínění prodejci. Prý zahraniční výrobky nejsou tachyonizované a prý profil nezveřejňuje celistvé informace. „Nebude to roztavený křišťál, ale obyčejné sklo. To je zásadní rozdíl. Je to jako prodávat Teslu a Leslu z Vietnamu,“ ohradili se.

Otázku, zda jsou produkty nabízené Čechům skutečně zázračnými pomůckami, prohlubující ženskou spiritualitu a intimitu, tak nejspíš budou muset zodpovědět až zákaznice samy.

Video se připravuje ...
Další videa