Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Potetovaná kráska se bála, že nedostane práci: Prodejem erotických fotek vydělává miliony

Autor: rc - 
15. ledna 2022
17:40

Rodačka z Austrálie si připadala obyčejná a nudná. Proto se rozhodla, že svůj vzhled změní. Šestadvacetiletá Amber Lukeová si nechala potetovat celé tělo. Tetování zakrývá 99% její kůže a dokonce si nechala potetovat oční bělmo namodro a rozříznout jazyk. Ovšem po všech těch změnách se bála, že nesežene práci! Úspěch nakonec získala na eroticky laděné stránce OnlyFans, kde vydělává balík a prý si za chvíli bude moci koupit i vysněný barák.

Prožívala těžké životní období, měla deprese a nevěděla, jak ze začarovaného kruhu ven. Nakonec se rozhodla, že se nechá potetovat. Když poprvé vstoupila do tetovacího salónu, bylo jí čtrnáct let, a jak přiznala pro britský deník Daily Star, tetování změnilo její život. Poté, co měla první kérku, cítila se silnější a lepší. Nebyla prý tak obyčejná a tak se stále vracela do salónu, až na těle nezbýval jediný kus holé kůže.

Dnes šestadvacetiletá Australanka má potetovaných 99 % své kůže, nechala si obarvit oční bělmo na modro a nezalekla se ani rozříznutí jazyka na dvě části. Modifikace těla si doslova užívá, ačkoliv se obávala, že si nebude moci sehnat práci. „Nemám zatraceně žádné výčitky. Miluji, kdo jsem a jaká jsem a jak vypadám,“ svěřila se s tím, že nakonec uplatnění našla na sociálních sítích, kde má hodně sledovatelů, a rozhodla se vytvořit si účet na erotické stránce OnlyFans, kde našlo uplatnění hodně holek před ní.

Dřív pracovala jako servírka nahoře bez a dokonce i jako eskort, takže rozhodně není bázlivá. Prodejem odvážných fotografii na OnlyFans si prý už přišla na 162 tisíc liber (cca 4,7 milionů Kč) a její úspěch prý stále stoupá. Je to údajně právě díky tetování, její vzhled ji odlišuje od ostatních děvčat. Právě sociální sítě a OnlyFans jsou podle jejích slov ideální. „Bylo to vždy pro mě extrémně těžké zůstat a srovnat se s normální pracovní dobou,“ říká s tím, že se proto rozhodla vydělat na své „odlišnosti.“ Právě díky úspěchu, který zažívá, si prý do roku 2023 bude moci koupit svůj dům snů.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

bre-burda ( 15. ledna 2022 19:09 )

Mindráky, pozérství a hloupost ... ta neskončí dobře.

y1xcvbnm ( 15. ledna 2022 18:12 )

na co jsou jí miliony , vždyť nemůže nikam jít aby lidé nezvraceli , to je tak odporné ale je vidět kolik úchyláků žije mezi lidmi a ještě za to platí.

Zobrazit celou diskusi