Lenny Kravitz a Lisa měli i po rozvodu přátelský vztah a muzikant přijal i jejího nového partnera Jasona Momou. Potkávali se na společenských akcích nebo na svatbě dcery Zoë v červnu 2019, která proběhla v Lennyho pařížském sídle.

Slavný zpěvák svou jedinou dceru odvedl před oltář a předal ji americkému herci Karlu Glusmanovi (34). Bohužel pár loni oznámil, že se po osmnácti měsících rozchází. O pár měsíců později se Lennyho dcera, která je čím dál úspěšnější herečkou, začala nápadně často objevovat po boku další americké hvězdy Channinga Tatuma (42).

A teď rozvod čeká Lisu Bonetovou. Po 16 letech vztahu, z čehož posledních pět prožili v manželství, přišel konec.

VIDEO: Misska Pavelková dva roky bez manžela: Vyhrála boj o syna, ale rozvod stále není u konce!

Video
Video se připravuje ...

Misska Pavelková dva roky bez manžela: Vyhrála boj o syna, ale rozvod stále není u konce! Markéta Reinischová

Sdílíme to ne proto, že si myslíme, že je to zajímavé... Abychom však mohli žít životem důstojně a poctivě. Láska mezi námi pokračuje a vyvíjí se způsobem, který si přeje být poznán a prožíván. Osvobozujeme se navzájem, abychom byli tím, kým se učíme být...,“ stojí v tklivém prohlášení, které zveřejnil Momoa. Z manželství vzešla dcera Lola (14) a syn Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha (13). 

Pořád tady ale visí otazník, s kým randí Lenny Kravitz? Po rozvodu s Lisou jeho postelí prošly velké hvězdy, jako je Madonna, exmanželka Johnnyho Deppa Vanessa Paradisová, herečka Nicole Kidmanová, modelky Adriana Lima a Naomi Campbellová, Kylie Minogue, Natalie Imbrugliová...  Už několik let je ale rocker sám a drží se stranou. 

Fotogalerie
48 fotografií