Obrovská prsa, štíhlý pas, široké boky a pevný, kulatý zadeček. To je výzbroj, díky které si Jem Wolfieová vydělá každý měsíc více než 20 milionů korun. Rodačka z australského Perthu, jejímž otcem je Čech, na platformě OnlyFans prodává exkluzivní lechtivé fotografie. Dokonce se stala tak populární, že to dotáhla až na 10. nejvýdělečnější tvůrkyni obsahu.

Kypré křivky Wolfieová pravidelně zpevňuje sportem, kterého je velkou fanynkou. Živí se totiž i jako fitness trenérka a v minulosti se závodně věnovala basketbalu. Kromě toho je i šéfkuchařkou ve vlastní restauraci, jež se zaměřuje na zdravou stravu.

Jak se zdá, to všechno jí vychází na výbornou. Velmi dobře se jí dařilo i jako instagramové influencerce. Protože ale zveřejňovala příliš odvážné snímky, o svůj účet v roce 2019 přišla. Tehdy na něm měla úctyhodných 2,7 milionu sledujících.

Na sociálních sítích začala bodovat poté, co si v roce 2015 ošklivě zranila koleno a musela zanechat basketbalu. Během rehabilitací v posilovně začala natáčet cvičební videa pro malé sportovně zaměřené publikum.

Fanouškovská základna ale rychle rostla a influencerka brzy pochopila, že jí nejde jen o basketbalové triky…

VIDEO: Pornoherečka radí: Jaké rajcovní hry a kostýmy by neměly při sexu chybět.

Fotogalerie
45 fotografií