Agresor, nebo oběť? Těžko říct! Svědectví se totiž zásadně rozcházejí. Bývalá hvězda Teen Mom Farrah Abrahamová byla zatčena v sobotu večer poté, co se dopustila výtržnosti v klubu Grandmaster Recorders v losangeleském Hollywoodu. Abrahamová a její přítel se účastnili večírku, kde se televizní celebrita pustila do hádky se svým „haterem“, tedy někým, kdo rozhodně nebyl její fanoušek. Abrahamová údajně reagovala velice agresivně a byl požádána, aby opustila klub. To ovšem tato dáma odmítla a při potyčce dala facku strážnému.

Nečekaná bojovnost Abrahamové vedla až k přivolání policejní hlídky. Někdo – možná ochranka – jí pak zadržel občanku, než přišla policie. Ta vzpouzející se krásku odvedla do vazby, odkud byla po dvou hodinách zase propuštěna. Podle DailyMail.uk byla obviněna z trestného činu ublížení na zdraví. Žalobu ovšem chystá sama Abrahamová, na restauraci jako takovou, i na ochranku. Na sociální síti totiž sdílela video, na kterém je zachycená zakleknutá právě ochrankou, a ukázala i četné modřiny, odřeniny a řezné rány v dolní části zad, ramen a loktů, které během toho měla utrpět. 

VIDEO: Kim Kardashianová, jíž by se Farrah chtěla podobat, šokovala ve Vatikánu! 

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

„Jsem unavená ze zlomyslného bití, napadání a spiknutí proti mé osobě při večeři v Grand Master Records. Zatčení mě jako soukromé osoby teď řeší můj právník. Je děsivé a traumatizující, že na mě lidé útočí, a já si kvůli tomu ani nedokážu užít večeři s přáteli. Těším se na soud jako vždy a varuji, že toto místo je nebezpečím pro veřejné osobnosti,“ uvedla na adresu zmiňovaného podniku. Na instagram pak napsala, že „žádná žena ani muž by nikdy neměli být týráni, konspirováni, nahráváni“ v podobných ponižujících situacích. Tím spíše, jak sama uvedla, ona coby svobodná matka-samoživitelka.

„Je to děsivě nebezpečný svět, ve kterém žijeme. Jednejte podle svých práv a vždy se starejte o ostatní, i když vám všichni ubližují a napadají vás. Jste odolní a jste silnější než všichni ti slabí lidé, kteří nás zraňují a traumatizují,“ apelovala Farrah na své fanoušky, jichž má jenom na této platformě více než 3 miliony. Tato dáma, která se snaží vystudovat právničinu, již během zatčení pokřikovala na personál, že jim děkuje za přivolání policie. „Zachránili mě před držením proti mé vůli a napadením, POTŘEBOVALA JSEM POMOC – nemohla jsem ani použít svůj telefon. Jsem požehnána, že dnes jdu do kostela,“ dodala na závěr.

Fotogalerie
40 fotografií