Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policistka odešla od sboru kvůli hanbatým fotkám: Bývalí kolegové teď po ní chtějí slevu!

Autor: rc - 
1. února 2022
18:22

Expolicistka Melissa Williamsová (46) si založila účet na erotické stránce OnlyFans, aby trochu okořenila sexuální život s manželem. U policie sloužila dlouhých osmadvacet let a svou práci milovala, ovšem její kariéra skončila ve chvíli, kdy její kolegové zjistili, co dělá jako »vedlejšák«. Našli její účet a kompromitující fotky poslali všem v její kanceláři. Máma od rodiny byla tak zostuzena, že musela odejít z práce. Nyní jí kolegové píší, zdali by jim nemohla dát na OnlyFans slevu či dokonce policistům za její erotické fotky nic neúčtovat!

Rodačka z amerického Colorada zasvětila svůj život policejní službě. Strážkyní zákona byla Melissa Williamsová dlouhých osmadvacet let. Jak uvedla pro britský deník Daily Mail, policistkou se chtěla stát odmalička. Když se jí to povedlo, chtěla být co nejlepší. V květnu roku 2020 si ale založila účet na erotické strážce OnlyFans.

Doufala, že její profesní a soukromý život zůstane oddělen. OnlyFans si prý založila pouze proto, aby trošinku okořenila sex se svým manželem. Měla tam ovšem úspěch a dokonce si přišla na dobré peníze za to, že tam publikovala fotky, na nichž je se svým mužem.

Skandál v práci

Svůj soukromý život však dlouho utajit nedokázala, protože se k fotografiím dostali její kolegové, kteří neváhali a snímky rozeslali všem ostatním. Snímky se dostaly i k šéfovi a pro Melissu už bylo neúnosné v práci zůstávat. Dostala dokonce oficiální stížnost a v srpnu roku 2021 odešla na nemocenskou dovolenou. Trpěla stresem a úzkostmi a lékař jí doporučil, aby z práce naprosto odešla. Melissa tak učinila a nyní pracuje na plný úvazek na OnlyFans.

Tam si přijde i na 4 tisíce amerických dolarů (víc jak 86 tisíc Kč) měsíčně a prý nikdy nebyla v životě šťastnější. Zatímco někteří kolegové se za ni postavili, z jejího nového zaměstnání nejsou prý moc nadšení její příbuzní. Rozhodla se proto, že si najde jinou práci jako ostraha. „Stále se ucházím o jiné pracovní pozice,“ uvedla Melissa s tím, že se ale bojí, že by její kariéra na OnlyFans mohla mít neblahý dopad na získání práce.

Žádosti o slevu

Exkolegové nyní o sobě dali znovu vědět. Mnozí z nich jí psali, zdali by jim nemohla dát slevu nebo dokonce jim posílat sexy snímky zdarma. „Na svém instagramu jsem viděla zprávy od bývalých kolegů, v nichž psali: Ach, byl jsem tvůj oblíbenec, můžeš mi poslat něco zdarma? Ostatní se mě ptali, jestli mám slevy pro orgány činné v trestním řízení? Odpověděla jsem pouze ne. Je zajímavé, že během toho všeho mě podpořila jen hrstka spolupracovníků a teď někteří z těch, co mě pomlouvali a šířili fámy, chtějí fotky zdarma a předplatné,“ uzavřela Melissa.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu

Video  Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.  - Instagram/@elizarosewatson
Video se připravuje ...

Jana JJ ( 1. února 2022 23:07 )

Policista by měl mít elementární IQ a morální kredit.
Myšleno v dokonalém světě.

Zobrazit celou diskusi