Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (19) svlékající se na internetu zůstala jako opařená: Hanbaté fotky si u ní kupoval její táta!

Autor: rix - 
7. února 2022
18:06

Pořádně překvapená a vyděšená zůstala devatenáctiletá americká dívka Karla Ramirezová, která sdílí intimní fotky se svými fanoušky na Onlyfans. Jak zjistila, hanbaté snímky si od ní pod falešným účtem nakupoval její vlastní otec. Přišla na to tak, že jí táta jednou volal, „aby si sama se sebou hrála“ za peníze, přičemž dívka v pozadí poznala hlas své matky.

„Můj vlastní otec si kupoval moje fotky na Onlyfans,“ svěřila se Karla s tím, že zvrhlý tatíček hltal její obsah na stránce pro dospělé více než jeden rok, a dokonce měl u ní předplatné. O mnoho děsivější je způsob, jakým na to nešťastná dívka přišla. „Zavolal mi, abych si za peníze hrála sama se sebou,“ vysvětlila. Za to Karle nabízel v přepočtu tři tisíce dvě stě korun. „No a v pozadí jsem poznala hlas své matky,“ dodala šokovaná dívka. 

Jak Karla zdůraznila, se svými rodiči už přes pět let nežije. Její otec šel na věc fikaně. Na svém účtu samozřejmě neměl uvedené své jméno. Starý chlípník měl mít dokonce v telefonu fotky nezletilých dívek, kterým se naboural na účet. A aby toho nebylo málo, když byla Karla mladá, posílal jí přes falešný účet fotky svého penisu. Svou chloubu požadoval od dívky ohodnotit. 

Jak se později ukázalo, dívčina matka o veškerých eskapádách svého manžela moc dobře věděla. Lidé, kteří Karlu sledují na sociálních sítích, byli odhalením naprosto šokováni. „Dělá se se mi z toho zle, je mi líto, že si tím musíš procházet,“ uvedl jeden z jejich fanoušků a nabídl dívce svou podporu. Jak uvedl deník Metro, Karla neváhala a o všem pověděla policii, ta by měla případ urychleně začít řešit. 

dzambulka007 ( 18. února 2022 18:27 )

Ona poznala matcin hlas v pozadi, ale otcuv primo v telefonu nepoznala?

y1xcvbnm ( 8. února 2022 09:42 )

jak vidno, krásná a inteligentní celá rodina

ANO-travim-psy ( 8. února 2022 09:18 )

Proč zrovna takový hnus?

vaber ( 8. února 2022 08:49 )

na internetu jsou tisíce krásných žen co ukazují svoje přednosti, online a obvykle se při tom dobře baví,
raději tohle, než masírování mozků naší mediální žumpou, v čele s ČT
v Blesku ty stránky určitě dobře znají,

provokaterka ( 8. února 2022 05:53 )

To ti už nestačí Alena Schillerová s pávem?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání