Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Modelka, která se opila a pokálela na večírku: Vzpomínky na neslavné začátky v zubařské ordinaci

Autor: štt - 
22. února 2022
22:30

Gabriella Ellyse má na instagramu více než 2,5 milionu sledujících. Svět ji ale nyní spíše zná díky historce o tom, jak se pokálela na večírku a snažila se to svést na čivavu své kamarádky. Zavzpomínala ale také na to, že dříve z platu sestřičky u zubaře jen tak tak zaplatila nájem, a na své nesmělé začátky.

Američanka Gabriella Ellyseová dnes patří mezi hvězdy platforem OnlyFans a instagram. Má miliony sledujících, nedávno ji ale ještě víc proslavila historka z podcastu Inside OnlyFans. Vzpomínala tam na to, jak se pokálela a marně se to pokoušela svést na kamarádčina psa. To však nebylo to jediné, co v podcastu zaznělo.

Než se totiž stala vyhledávanou modelkou, pracovala jako sestřička v zubní ordinaci, jelikož v osmnácti odmítla jít na vysokou školu. „Vlastně jsem byla velice spokojená. Pracovala jsem jak u všeobecného zubaře, tak u ortodontisty,“ zavzpomínala.

Přestože ji práce v medicíně naplňovala, se svým platem si nemohla dovolit moc vyskakovat. Když jí kamarádka poprvé navrhla, že by si mohla přivydělat jako modelka aktů, Gabriella váhala. „Přemluvila mě, ať vypadnu z nikdy nekončícího pracovního procesu, který mi sotva vydělal na nájem,“ přiznává dívka, která nejprve začala sdílet relativně nevinné fotografie na instagramu.

Její přítelkyně ji hned nato využila pro nafocení své značky sportovního oblečení. „Ze začátku mi bylo nepříjemné pózovat před fotografem,“ dodává Gabriella, která se přes počáteční ostych a nechuť rozhodla nafotit i snímky pro dospělé. Přestože první měsíce měla jen několik desítek followerů, dokázala si vydělat v přepočtu přes 20 000 korun. „Byla jsem hrozně překvapená. Nečekala jsem, že to půjde tak snadno. A částky stoupaly každým měsícem,“ sdílela své nadšení s moderátory podcastu. Brzy se stala součástí komunity OnlyFans a osobně se setkala s dalšími modelkami a modely.

OnlyFans je platformou, kde si uživatelé předplácejí obsah od jednotlivých umělců. Dále s nimi mohou komunikovat pomocí zpráv. Gabrielle nyní vydělává zhruba tři miliony korun měsíčně, jelikož patří ke špičce ve svém oboru. Nic na tom patrně nezmění ani její poněkud nechutná historka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi