Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Měla jsem přes 100 schůzek, už končím! Bývalá britská královna krásy má smůlu na chlapy

Autor: pma - 
11. března 2022
05:15

Dvaatřicetiletá královna krásy z Hertfordshiru ve Velké Británii je sice krásná, ale na toho pravého stále nenarazila. Bývalá miss deníku The Sun přiznala, že od hledání ideálního protějšku dává pauzu. „Buď všechny zastraším, nebo je nebaví čekat, až se s nimi vyspím,“ přiznala modelka.

Modelka April Banburyová (32) získala korunku krásy ve Velké Británii před dvěma lety. I když má tělo jako bohyně a je za něj oceněna několika tituly, přesto má sexy Britka o muže nouzi a toho pravého stále nenašla.

„Organizuji svatby a nevěsty se mě často ptají, jestli jsem vdaná. A když jim řeknu, že ne, ptají se proč. Jakoby na tom bylo něco divného!“ pohoršuje se úspěšná modelka a podnikatelka pro britský deník The Sun. Dalo by se čekat, že taková kráska jako April bude v barech od sebe muže odhánět. Opak je ale pravdou! Muži ji prý vůbec neoslovují a nikam nezvou, a tak se uchýlila k randění přes seznamovací aplikace.

Sex nebude?! 

Jenže ani tam to April nemá lehké. Ti, kteří ji padnou do oka, se po čtvrtém rande začnou vymlouvat a ruší schůzky, a tak je sexy kráska pouští k vodě. „Myslím, že je to prokletí čtvrtého rande. Muži si myslí, že se s nimi hned vyspím. Ale když zjistí, že to není pravda, vyděsí se,“ přiznává April. Modelka prý nemá v povaze spát s někým hned po pár schůzkách.

A když už na rande bývalá miss vyrazí, bývá to fiasko. „Jeden stále smrkal a utíral si nudle z nosu o ruku. Další neustále řešil práci po telefonu. Jiný se pokoušel, abych večeři zaplatila já. A jeden se snažil dostat ke mně domů s vidinou sexu pod záminkou, že potřebuje jít na WC,“ popisuje zkušenosti ztrápená modelka.

Od randění si dává pauzu

April se rozhodla dát si od randění pauzu a rozjet vztah primárně sama se sebou. „Byla jsem na více než 100 schůzkách. Už končím,“ říká modelka. Její prioritou teď bude hlavně práce. Chce navrhovat šaty pro Miss Universe, které by modelky nosily během soutěžního večera.

Zobrazit celou diskusi