Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Mexičanka se pokusila zvednout 180kilovou činku: Ta jí rozdrtila krk

Žena se pokusila zvednout činku o váze 180 kilogramů. Ta ji usmrtila.
Žena se pokusila zvednout činku o váze 180 kilogramů. Ta ji usmrtila.  (Autor: Twitter)
Autor: štt - 
6. března 2022
07:48

K tragické nehodě došlo při pokusu mexické mámy o zvednutí 180 kilogramů vážící činky. Mexičanka se však pod silnou vahou zhroutila a tyč se závažím jí spadla na krk. I přes okamžitou snahu ženu zpod náčiní vyprostit se její život nepodařilo zachránit.

Video z tělocvičny díky sociálním sítím obletělo svět. Na záběrech lze vidět muže v černém tílku, jak postupně přidává těžká závaží na tyč na vzpírání, než se pod ni postaví žena ve sportovním oblečení. Ihned, jakmile se pokusí činku nadzvednout, se zbortí pod její vahou. Dle lékařské zprávy jí tyč rozdrtila krk, žena tak na místě zemřela, informoval server Daily Star.

K ležícímu tělu ihned přiběhli dva cvičenci, ale nedařilo se jim ženu zpod závaží vyprostit. Až teprve ve čtyřech dokázali těžké náčiní nadzvednout a vytáhnout bezvládné tělo. Jeden ze zasahujících mužů stihl ženu přemístit do stabilizované polohy. Přivolaní lékaři však na místě konstatovali smrt.

Jméno ženy nebylo v médiích zveřejněno. Ví se, že měla mezi 35. až 40. rokem života. Poté, co její dcera uslyšela hroznou zprávu, se psychicky zhroutila. Nyní je pod dohledem psychologů. Státní zastupitelství ihned zahájilo vyšetřování incidentu. Policie na místě zatkla majitele tělocvičny, jehož identitu média neznají.

Video  Žena se pokusila zvednout činku o váze 180 kilogramů. Ta ji usmrtila.  - Twitter
Video se připravuje ...

pajato73 ( 8. března 2022 14:54 )

zajimave, jak klidni vsichni jsou a nikdo nevola sanitku nebo neco...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání