Držitelka Oscara za svůj výkon v hudebně-životopisném snímku Walk the Line, kde byla oceněna coby nejlepší herečka v hlavní roli, nabídla své sídlo v Brentwoodu v LA k prodeji. Pokud by měl ale někdo zájem vlastnit vilu, kde bydlela i herečka Reese Witherspoonová, bývalá manželka herce Ryana Phillippeho (47), musí se pořádně plácnout přes kapsu - slavná blondýnka za ni chce 25 milionů dolarů (tedy dechberoucích 579 milionů českých korun).

Herečka tuto nemovitost koupila před 2 lety za 16 milionů dolarů (370 milionů korun) a provedla několik rozsáhlých renovací, které by se jí měly podle všeho vrátit prodejem –⁠ díky němuž by byla o více než 200 milionů v plusu. Při pohledu na místo, které ještě donedávna říkalo „paní“ hvězdě seriálu Sedmilhářky, se nelze divit, že si o něj řekla takovou částku. Vypadá totiž naprosto pohádkově - i díky zajímavě řešenému exteriéru, jemuž dominuje věžička!

VIDEO: Reese Witherspoon a její image „pravé blondýnky“

Video
Video se připravuje ...

Reese Witherspoon a její image "pravé blondýnky" Instagram.com/reesewitherspoon

Má 10 343 čtverečních stop na pozemku o rozloze 3,1 akrů v hojně vyhledávané oblasti Mandeville Canyon v Brentwood, což je známá luxusní oblast Los Angeles. V okolí tu bydlí nejedna celebrita. V domě naleznete 7 ložnic a 10 koupelen, má vstupní halu s vysokými stropy, formální obývací pokoj s krbem na dřevo, jídelnu, rodinný pokoj a velkou kuchyni s ostrůvkem. Milovníky dobré literatury jistě potěší pracovna s nádhernou, obrovskou, dřevem obloženou knihovnou, k hlavní ložnici patří dvě koupelny a velká šatna.

V domě je zajímavě řešené, designové schodiště, venku je pochopitelně bazén obklopený lehátky a vířivka, nechybí ani obligátní venkovní kuchyně, ideální na grilovačky s přáteli. V areálu jsou k dispozici jsou menší, čtyřpokojové apartmány, vhodné například jako domky pro hosty, a dva pokoje pro zaměstnance. Uzavřená garáž nabízí prostor pro 3 auta a je tu i soukromé parkoviště, dostatečně velké pro dalších 20 vozidel. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda to stojí za ty miliony!

Fotogalerie
37 fotografií