Jim Carrey, známý z komedií Maska, Blbý a blbější nebo Božský Bruce, v pořadu Access Hollywood šokoval svým prohlášením, že je na čase, aby odešel do hereckého důchodu. „Připadá mi – a myslím, že to ještě nikdy žádná jiná celebrita neřekla –, že už toho bylo dost. Udělal jsem dost. Už je mě dost,“ řekl zcela vážně jeden z nejpopulárnějších herců, co nejednou dokázal, že zvládá jak role ve ztřeštěných komediích, tak i vážnější party. I když s dodatkem, že kdyby mu „andělé přinesli nějaký scénář napsaný zlatým inkoustem, který mu sdělí, že je opravdu důležité, aby to lidi viděli“, možná by své rozhodnutí přehodnotil.

Posledním filmem, v němž by se objevil, by tak bylo pokračovaní snímku Ježek Sonic 2, kde ztvárnil komického superpadoucha doktora Robotnika. Premiéra tohoto snímku proběhla 5. dubna v Los Angeles a Carrey si na ní užíval každou minutu. S vědomím, že mu ve světě filmu, jak se říká, zvoní hrana, byl na červeném koberci jako utržený ze řetězu. Nad zájmem médií i fanoušků se doslova rozplýval, pózoval pro přítomné novináře a nevynechal ani příležitost vyfotit se s mnoha svými příznivci, při čemž předváděl své pověstné grimasy... Jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii.

VIDEO: Dcera Jima Carreyho soutěží v americké SuperStar.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Jima Carreyho soutěží v americké SuperStar. Youtube.com

Možná že se Carrey rozhodl zanevřít na svět šoubyznysu i kvůli oscarovému incidentu, kdy herec Will Smith (53) uštědřil facku Chrisu Rockovi (57). Ten totiž pronesl nejapný vtípek na adresu Smithovy ženy. Podle Carreyho byl pak nepřiměřený potlesk vestoje, jehož se Smithovi dostalo poté, co získal Oscara za svůj výkon ve filmu Král Richard: Zrození šampionek„Znechutily mě ovace, kterých se mu dostalo po převzetí ceny. Nikdo nemá právo jít na pódium a dát někomu facku jen proto, že něco řekl,“ nechal se slyšet Carrey. On sám by prý Smithe zažaloval o 200 milionů dolarů, protože tohle video zůstane v hlubinách internetu už navždy...

Fotogalerie
36 fotografií