Spisovatel Filip Rožek (46), který je autorem knihy Gump - pes, který naučil lidi žít, podle níž vznikl stejnojmenný film, si zpěvačku sám vybral. „Je to královna morálky,“ prozradil, když výtvarnice nasadila zpěvačce na hlavu korunu.

Marta na stráni nad domem, kde na pražské pětce bydlí, statečně pózovala větru navzdory. „Bydlím tady od roku 1986. Říkala jsem tehdy mamince, jak jsem šťastná, že bydlím na kopci. Ona mi říkala, počkej, až zestárneš. Už vím, o čem mluvila,“ řekla Blesku Kubišová, zatímco jí rval vítr slova od úst. Martě to ale úsměv z tváře nevzalo. „Podívejte, kam až jsem se dostala, protože se starám o zvířata,“ upozornila zpěvačka.

Bude oprávněně na titulce psího kalendáře na příští rok. Pejskové se jí taky drželi jako klíšťata. Nejen Gump, ale i Bela z útulku a také sousedka z baráku Frída. Režisér F. A. Brabec (67), který film o Gumpovi natočil, stylově dělal psí kusy, aby měl i v tom povětří parádní fotky. „Manželka se bude ptát, kde jsem se tak umazal,“ říkal, když si kvůli záběrům lehl obětavě na zem.

VIDEO: Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera.

Video
Video se připravuje ...

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií