Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Muži kvůli infekci zčernal a upadl penis: Nový mu lékaři šest let „pěstovali“ na předloktí!

Muži kvůli infekci zčernal a upadl penis: Chloubu mu lékaři konečně přišili z předloktí do klína
Muži kvůli infekci zčernal a upadl penis: Chloubu mu lékaři konečně přišili z předloktí do klína  (Autor: Louis Wood)
Autor: rix - 
2. května 2022
23:18

Malcolm MacDonald (47) z Británie přišel kvůli rozsáhlé infekci o penis, který mu zčernal a upadl. Plastičtí chirurgové mu však dali naději, když mu vymodelovali nový a připevnili mu ho na předloktí. Bizarní přírůstek musel muž trpět šest let. Lékaři nyní nešťastnému muži konečně přišili chloubu do klína, kam patří!

Psal se rok 2014 a Malcolm MacDonald prožil tu nejhorší noční můru, jakou si jen muž dovede představit. Začal trpět ošklivou infekcí, který se bohužel nevyhnula ani jeho chloubě mezi nohama. A nastal pořádný malér. Sympatickému Britovi penis zčernal a upadl. „Nezbylo mi nic než ho zvednout a vyhodit do koše,“ zoufal si Malcolm. 

Nastal série bizarních let. kdy muž propadl depresím a lékaři mu nový penis vymodelovali na jeho předloktí. Ačkoli šlo o velmi nevšední záležitost, Malcolmovi udělal penis na předloktí radost. „Dokonce mi ho prodloužili o pět centimetrů,“ vytahoval se. To zásadní mělo ale teprve přijít. Lékaři mu nyní konečně orgán přišili na správné místo. 

„Byla to devítihodinová operace,“ popsal muž náročný zákrok, který mu navrátil jeho mužství. Po operaci se nebránil dojetí. „První, co jsem udělal bylo ,že jsem se podíval dolů. Povedlo se jim to,“ pochválil doktory. „Cítím se jako skutečný muž,“ dodal nadšeně. 

Na časy s penisem na předloktí i přes počáteční nadšení nevzpomínal v dobrém. „Dovedete si představit šest let svého života s penisem houpajícím se na paži? Byla to noční můra, ale už je pryč,“ svěřil se. S chloubou na předloktí si „užil“ spoustu strastí. Když chtěl například starší dámě podat v supermarketu zboží z poličky, zhoupl se penis jen těsně kolem jejího čela. „To není nic, čím by jste se chtěli chlubit vnoučatům,“ podotkl Brit. 

Teď už má penis na správném místě a dokonce se zdá, že neutrpí ani jeho sexuální život, který by měl dosáhnout stejné úrovně jako před tragédií. „Je to v mém životě velký zlom,“ přiznal Malcolm pro deník The Sun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi