Death metalová kapela The Black Dahlia Murder z amerického Michiganu na svém oficiálním instagramu ve středu oznámila, že zemřel jeden z jejích zakládajících členů, frontman kapely Trevor Strnad (†41). 

„S hlubokým smutkem oznamujeme, že zemřel Trevor Scott Strnad. Milovaný syn, bratr, skvělý bavič. Každý, kdo ho potkal, si ho zamiloval. Byl chodící encyklopedií o všem, co se týkalo hudby... Byl to objímač, autor, a skutečně jeden z nejtalentovanějších lidí na světě. Jeho texty do světa šířily příběhy, hravost i horrory. Bavit vás byl jeho život,“ uvedla kapela a přidala telefonní číslo americké linky pro prevenci sebevražd. Ačkoli příčina úmrtí nezazněla, spoluhráči ji tak dost jasně naznačili...

Kapela je pojmenovaná podle slavného případu vraždy Černé Dahlie, ke které došlo v roce 1947 v Los Angeles. Oběť zpočátku nebyla identifikovaná a mladé ženě se tak dlouho přezdívalo Černá Dahlia (rostlina, v češtině známá jako Jiřina). Později se podařilo zjistit, že šlo o Elizabeth Shortovou (†22). Vražda dodnes nebyla vyřešena.

Death metalová kapela The Black Dahlia Murder funguje od roku 2000. Její další osud je zatím nejistý.

 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Sid Vicous: Od smrti baskytaristy legendárních Sex Pistols uplynulo 43 let

Video
Video se připravuje ...

Sid Vicous: Od smrti baskytaristy legendárních Sex Pistols uplynulo 43 let Videohub

Fotogalerie
23 fotografií