Přestože s počasím je to tento týden jako na houpačce, v jeden den je horko, další den prší, hvězda seriálu Slunečná, kde ztvárnila jednu z vesnických drben, už cítí ve vzduchu „summer vibes“. A všem jaksepatří na sociální síti předvedla, jak si užívá slunečné, skoro už opravdu letní dny: pěkně v bazénu. Eva Decastelo totiž sdílela celou kompilaci fotek, na nichž buď dovádí ve vodě, anebo smyslně pózuje u okraje, ze které se nejeden její fanoušek nejspíš pořádně orosí.

Je pravdou, že to manželce scenáristy Reného Decastelo (48) coby „mořské panně“ ohromně sluší, pro bikiny se snad přímo narodila - růžovo-modré plavky jí jdou k pleti, jeden upřímný úsměv vydá za vrstvu make-upu, jenom málokdo dokázal odvrátit pohled od jejího naditého dekoltu a zadeček má Eva jak dva kmínky, a tak nikoho nejspíš nepřekvapilo, že ji jak fanoušci, tak i kolegyně z umělecké branže okamžitě zahrnuli množstvím obdivných komentářů.

VIDEO: Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Nadšených reakcí a obdivných emotikonů se dočkala například od modelky Barbory Mottlové (35), moderátorky Ivy Kubelkové (45), anebo od hereček Báry Jánové (32) a Reginy Řandové (54), s nimiž hrála ve výše zmiňované Slunečné. „Ty woe ty jsi proti mně nitka,“ žasla nad ní Tereza Brodská (54), která tak nenápadně naznačila, že i když je Decastelo pro mnohé neskutečně sexy, ona sama si to o sobě ne vždycky myslí.

Je k sobě totiž velmi (a zbytečně) sebekritická. „Kašlu na filtry, moje tělo odnosilo milované děti a zaslouží si se nestresovat. A já taky. Snažím se cvičit, upravila jsem jídelníček, ale už to nehrotím. Není vysekané břicho, ale to nevadí. Prostě na pohodu a s úsměvem,“ napsala například v polovině dubna k jedné své momentce v bikinách. Přesto by za tuhle její figuru některé ženy klidně i vraždily...

Fotogalerie
78 fotografií