Tyhle šaty měly co dělat, aby udržely její vnady na místě! Jessica Alvesová, plastickými operaci notně pozměněná žena, co se narodila jako muž, zapózovala v zelených šatech, které zakrývaly skutečně jenom to nejnutnější... a při pohybu hrozilo, že neudrží obrovskou nálož silikonu na její hrudi - anebo odhalí rozkrok. To by se pak jejím příznivcům naskytl pohled docela jiný a mnohem peprnější.



„V životě jsem se nikdy necítila tak dobře!“ napsala Jessica k videu, na němž je vidět, jak si užívá luxusu během své návštěvy thajského města Phuket... a jak jí to při natáčení sluší. Kromě obrovského dekoltu jaksepatří zdokumentovala i své vycpané pozadí či útlý pas, co u ní není tak obvyklý - vždycky bývala spíše oplácanější a k dokonalým křivkám si vypomáhala korzety.

VIDEO: Jak tom byl umělý „Ken“ Rodrigo, současná Barbie Alvesová, s penisem po operaci v Praze?

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V poslední době ale na sobě hodně zamakala, hodně času strávila v posilovnách, a podařilo se jí zhubnout i jinak nežli nejrůznějšími liposukcemi, které si dopřávala ještě v době, kdy byla Rodrigem. Tehdy si dokonce nechala vymodelovat na břiše ze silikonu pověstný „six pack“, tedy vypracované svaly, které tenkrát ale vůbec neměla. Na jejím nafouklém břiše to pak vypadalo notně komicky a bizarně...

Nyní však vypadá skutečně jako bohyně, kterou se cítí být i ona sama, a oceňují to i její fanoušci. „Ty jsi vším,“ vysekl jí poklonu například americký novinář a spisovatel Jack Ketsoyan (41), a známý libanonský fotograf a TikToker Wadih El-Najjar jí zase poslal celou řadu emotikon ve tvaru ohně, asi na znamení toho, že je Jessica opravdu žhavá. Co myslíte vy? Posuďte v naší galerii!

Fotogalerie
302 fotografií