Pět let spolu, dva roky jako manželé. Tak si žije kuchařka a blogerka Kamila Rundusová společně se svým životním partnerem, surfařem, jenž si říká Robi Chad, na Kostarice. Jak se říká, tato dvojice se hledala, až se našla - společně se nejenom věnují surfování, ale dali se i na ezoteriku a experimentování s drogami (což sama Kamu v minulosti i opakovaně přiznala, jelikož si těmito látkami „otevírá třetí oko“). Každopádně je to láska jako trám, kterou dvojice před dvěma lety daleko od své rodné země stvrdila snubními prstýnky.

„14. 6. 2020 jsem se provdala za tu nejúžasnější lidskou bytost na této planetě. 2 roky a přijde mi to jako století. Děkuji ti za všechno. Děkuji, že jsi můj nejlepší učitel, přítel a manžel. Miluji tě,“ vyznala se na instagramu Kamu svému manželovi, s nímž se dala i na podnikání (otevřeli si obchůdek, v němž prodávají zmrzlinu). Slova plná citů doplnila úryvkem z knihy Jak si uvařit vesMÍR, která je více nežli kuchařkou spíše jakýmsi pokusem o koučink podobně naladěných lidí, plný neoriginálních receptů, okopírovaných citací z Wikipedie, korekturou nevychytaných chyb a zážitků autorů.

VIDEO: Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla.

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla. Igor Březina / BPŽ

V něm zmínila, že „když v posvatební ráno seděli v restauraci, novomanželsky popíjeli mimosu a smáli se nad tím, jak je život boží a jak šťastní spolu jsme, přišla nám SMSka s odkazem na článek v českých médiích. Titulka zněla: ,Kamu a Robi se rozešli!‘ Okamžitě jsme vybuchli smíchy a připili si na naše novomanželství,“ doplnila Kamu. V té době totiž pár už delší dobu nezásoboval sociální sítě společnými fotkami, naopak mudrovali o tom, že je pro ně „oddělit partnerství, lásku a práci docela těžké“, a dodávali, že „na tom teď společně asi nejvíce pracujeme“.

Naštěstí se jim tyto problémy ale podařilo urovnat. A to, že došlo na veselku, prozradili jakoby mimochodem ve své knize, kterou podle recenzí čtenářů jenom málokdo dokázal dočíst do konce. Jelikož tento fakt nevyvolal takový ohlas, jaký dvojice nejspíš očekávala, nyní sdíleli i dvě fotky z jejich velkého dne. Na nich je vidět, že Kamu byla výrazně nalíčená a uši jí zdobily obrovské náušnice, zatímco Robí vsadil na bílé sako, obyčejné tričko (nebo snad tílko?) a veliký zlatý šmuk. Šaty však tehdejší nevěsta neukázala. Možná při příležitosti dalšího výročí?

Aréna hvězd: Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
50 fotografií