Herečka Halle Berryová byla spatřena v ulicích New Yorku, kterak spěchá na natáčení filmu Our Man s „nahou“ tváří a v pohodlných žabkách. Pro tento den oblékla jednoduché letní modré šaty s boho vzorem, hlubokým dekoltem a vroubkovanými rukávy - a světě div se, takhle obyčejná vypadala naprosto božsky. Možná i díky tomu, že neměla na tváři šminky, působila neskutečně mladě.

A co víc, její pleť byla až nečekaně svěží! Po tolika letech, co se pohybuje ve světě showbyznysu, by se přitom dalo očekávat, že časté nanášení make-upu nejenom kvůli kamerám, ale i při návštěvách různých show a červeného koberce, se na její pokožce neblaze podepíše. Opak je ale zjevně pravdou. Zdálo se také, že má skvělou náladu, jelikož kolem sebe vrhala samé zářivé úsměvy. Ostatně neříká se snad, že právě úsměv dělá ženy skutečně krásnými?

Video
Video se připravuje ...

Halle Berry ve filmu Moonfall: Chtěla jsem ho točit kvůli covidu! Bioscop

K mladistvému vzhledu jistě napomohl i účes, který bude ve snímku mít - aktuálně má totiž vlasy odbarevné na blond a s širokou rozcuchanou ofinou, ale s výraznými tmavými odrosty. Tuto vizáž představila už v březnu letošního roku na udílení cen Critics Choice Awards 2022, kdy natáčení nového filmu pravděpodobně začalo. Jak jí to sluší, to se ostatně můžete sami přesvědčit v naší galerii...

Fotogalerie
77 fotografií