Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Velká galerie nahých celebrit: Kdo se odhalil úmyslně a kdo omylem?!

/
  • Které celebrity se ukázaly nahé?
    9. listopadu 2022 ● 14:42

    Ve světě celebrit mnohdy pro soukromí není místo. Řada slavných osobností neváhá ukázat úplně všechno – včetně intimních partií! Jiní se zase čas od času odhalí nedopatřením... Podívejte se, co slavní schovávají pod šaty!

  • 1.

    Kate Winsletová

    Hvězda filmu Titanic Kate Winsletová (46) se zcela svlékla v roce 1999 pro nezávislé drama Jako dým. Tehdy jí bylo jen 24 let... Winsletová je známá tím, že když už se musí svléknout, na žádné vylepšováky a lichotivé úhly si nepotrpí. Naopak preferuje přirozenost s i nějakými těmi nedostatky. 

  • 2.

    Lily Beckerová

    Bývalá manželka německého tenisty Borise Beckera (54) Lily Beckerová (46) se v mládí živila jako modelka, je proto zvyklá na ledacos. Při romantické plavbě se svým novým objevem, který nápadně připomíná jejího bývalého, vystrkovala laškovně poprsí. 

  • 3.

    Tommy Lee

    Bubeník kapely Mötley Crüe a bývalý manžel Pamely Andersonové (55) Tommy Lee (59) je známý provokatér. Leckomu ale vyrazil dech, když na svůj veřejný twitterový účet nedávno pověsil fotografii, na které ukázal svůj penis. 

  • 4.

    Madonna

    Provokatérka Madonna (64) se v průběhu let veřejně svlékla nesčetněkrát. S nahotou začala již jako velmi mladá – než se proslavila, pracovala jako servírka a přivydělávala si pózováním pro nahé fotografie pro potřeby mladých umělců. 

  • 5.

    Emily Ratajkowská

    Další slavnou svůdnicí je nepochybně topmodelka Emily Ratajkowská (31). Božská Emily rozhodně nemá problém své nahé tělo ukazovat – a to jak při práci, tak ve svém soukromí. V rouše Evině pózuje pro reklamní kampaně i na selfíčkách pro své sociální sítě.

  • 6.

    Michael Balzary

    Za svou chloubu se nestydí ani australsko-americký hudebník Michael Balzary přezdívaný Flea (59). Balzary je jedním ze zakládajících členů slavné kapely Red Hot Chilli Peppers, kde hraje na basu. 

  • 7.

    Kim Kardashianová

    Dnešní supercelebritu světového formátu Kim Kardashianovou (41) nahota proslavila. V roce 2007 bylo do světa vypuštěno video, na kterém souloží se svým tehdejším přítelem, rapperem Rayem J. (41 – vlastním jménem William Ray Norwood Jr., pozn. red.). Najednou Kimino jméno znal každý!

  • 8.

    Andrea Bocelli

    Opěrní pěvec, slavný tenor a multi-instrumentalista Andrea Bocelli (63) omylem ukázal své půlky, když ho jeho druhá manželka Veronika Bertiová při šplhání z moře na jachtu zatáhla za trenýrky. 

     

  • 9.

    James Franco

    Známý bouřlivák, herec James Franco (44) se naopak svlékne klidně sám. Na sociální síti se pochlubil snímkem, na kterém si intimní partie zakrývá jen rukou. Pokud by algoritmy byly benevolentnější, možná by ukázal i víc!

  • 10.

    Katie Holmesová

    Bývalá manželka Toma Cruise (60) Katie Holmesová (41) se jako herečka prosadila hlavně díky seriálu Dawsonův svět, který se natáčel v letech 1998 až 2003. Ve stejné době ale určitou fanouškovskou základnu zaujala i něčím jiným – v roce 2000 šla ve filmu Téměř dokonalý zločin prakticky úplně do naha. 

  • 11.

    Jennifer Lopezová

    Novopečená paní Afflecková nepochybně ví, že má co ukázat! Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová (53) se nedávno opět svlékla kvůli propagaci svých kosmetických krémů na tělo. Výsledné fotky dopadly fantasticky!

  • 12.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do galerie pod videem! 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Tragické osudy pornohereček: Karikatura sexbomby, výhružky Islámského státu a oběť kyberšikany Videohub

    Fotogalerie
    77 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy