Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Bradavky i vzkazy na těle: Začal filmový festival v Benátkách!

/
  • Hvězdy opět exhibovaly na rudém koberci
    1. září 2022 ● 15:55

    V Benátkách ve středu večer začal 79. ročník filmového festivalu! K hostům v sále na benátském Lidu promluvil skrze videozáznam ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, který vyzval k tomu, aby se o válce na Ukrajině mluvilo tím nejjasnějším způsobem. Během zahajovacího večera pořadatelé přehlídky předali Zlatého lva za celoživotní dílo francouzské herečce Catherine Deneuveové. Prvním filmem, který byl na festivalu promítán, byl snímek White Noise (Bílý šum) amerického režiséra Noaha Baumbacha. Podívejte se s námi na nejzajímavější róby z prvního večera!

  • 1.

    Alessandra Ambrosiová

    Na první premiéru v růžových šifonových šatech dorazila modelka Alessandra Ambrosiová (41). Oblékla ji italská značka Ermanno Scervino. Ve vysokých rozparcích vynikly modelčiny krásné nohy.

  • 2.

    Tessa Thompsonová

    Herečka a vyznavačka polyamorie Tessa Thompsonová (38) zvolila originální róbu z dílny módního domu Giorgio Armani. Milovnice obojků si na krk navlékla masivní řetěz, kterým si spoutala i vlasy. 

  • 3.

    Jodie Turner-Smith

    Jodie Turner-Smithová (35) zabodovala se svou róbou hned dvakrát. Poprvé ihned po příjezdu – v Benátkách se blýskla v průhledných růžových šatech, kozačkách až po stehna a dlouhých bleděmodrých rukavicích. Na první premiéru festivalu zvolila černé blyštivé šaty značky Gucci. Internet ji následně za její volby vychválil do nebes.

     

  • 4.

    Julianne Mooreová

    Julianne Mooreová (61) zasedla v čele poroty. Na červený koberec oblékla průsvitné šaty poseté flitry s černým body a pláštěm přes ramena. Téhle dámě že už bylo 60?!

  • 5.

    Greta Ferrová

    Italská kráska Greta Ferrová (26) oblékla odvážný model s průhledným vrškem, ve kterém jí ňadra zakrývaly jen ozdobné čtverečky. Pozadí a boky naopak zcela schovala nabraná sukně.

  • 6.

    Mariacarla Bosconová

    Ještě odvážnější ale byla její o generaci starší italská kolegyně Mariacarla Bosconová (41). Ta přišla skoro nahá! Černé šaty tvořila průhledná látka, pod kterou měla jen korzet a kalhotky. Bradavky hrdě vystavila všem na odiv.

  • 7.

    Hillary Clintonová

    Mezi filmovými hvězdami se na červeném koberci v Benátkách objevila i politička Hillary Clintonová (74). Lodičky tentokrát nechala doma a zvolila placaté boty a pohodlný modrý kaftan. 

  • 8.

    Francesca Vecchioniová

    Některé přítomné dámy využily módu jako prostředek k sebevyjádření. Jednou z nich byla například spisovatelka Francesca Vecchioniová (47). Na nohu, která jí vykukovala z vysokého rozparku šatů, si napsala „my body my rules“, tedy „moje tělo, moje pravidla“.

  • 9.

    Volodymyr Zelenskyj

    Volodymyr Zelenskyj vyzval filmaře z celého světa, aby o válce na Ukrajině nemlčeli a přispěli k tomu, aby si lidé na konflikt na Ukrajině nezvykli a nezapomněli na něj. "O této válce je nutné mluvit co nejjasnějším jazykem," uvedl ukrajinský prezident. Dodal, že ruská vojska zabila do 29. srpna 358 dětí a několik tisíc jich unesla. "(Válka) je tragédií bez geniální hudby (Ennia) Morriconeho, ... netrvá 120 minut, ale 189 dní," řekl Zelenskyj, který promluvil i na začátku konkurenčního festivalu v Cannes.

  • 10.

    Barbara Palvinová

    Modelka Barbara Palvinová (28) oblékla upnuté šaty inspirované Asií značky Armani. Dala tak vyniknout své krásné postavě.

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Nejkrásnější večerní róby, které předvedly členky britské královské rodiny Videohub

    Fotogalerie
    202 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy