Ve snímku Dr. No agenta ztvárnil Sean Connery (†90) a jako Bondgirl celý svět oslnila švýcarská rodačka Ursula Andressová (86). Pro ni je však tento film dnes vším, jen ne příjemnou vzpomínkou. Naopak, herečka se na tvůrce kultovní série velmi zlobí a s Bondovkami už nechce mít nic společného.

Film byl kasaštych, stál jen milion dolarů, vydělal 60x tolik! A hlavně položil základ fenoménu! Nejslavnější Bondgirl všech dob si ale odnesla honorář jen 10 000 dolarů... „Nikdy se mi nedostalo žádného uznání. Žádné díky, žádné peníze navíc, dokonce ani pořádnou kytku... Nula nula NIC!“ uvedla vnadná Ursula pro deník Bild. „A Sean to cítil stejně. Přitom nebýt našeho úspěchu, nebyly by žádné další bondovky,“ lamentuje.

Nový Bond bude třicátník

Producent Bondovek Michael G. Wilson přiznal, že konkurzy na herce, který ztvární nového Bonda, ještě nezačaly, ale je si jist, že bude vybrán nějaký třicátník. Ani mladší, ani starší... „James Bond není přece žádný středoškolák,“ uvedl. Jeho slova jsou solí do ran čtyřicátníkům, mj. Idrise Elby (50), Toma Hardyho (45) či Toma Hiddlestonea (41)…

Video
Video se připravuje ...

Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy? Videohub

Fotogalerie
17 fotografií