Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Blesk Advent Challenge: Jaké známé tváře vás provedou celou soutěží?

/
  • Blesk Challenge
    25. listopadu 2022 ● 08:00

    Už za pár dní přichází advent a Blesk ve spolupráci s nejvlivnějšími osobnostmi českých sociálních sítí startuje Blesk Advent Challenge. Jedná se o novou hru, která pobaví vás i vaše okolí... a navíc můžete vyhrát hodnotné ceny! Které slavné tváře nás touto soutěží doprovodí?

  • 1.

     Jiří BJP Procházka (30), MMA zápasník

    625 tisíc sledujících na instagramu

     

    Jiří Procházka - český bojovník ve smíšených bojových uměních. V současnosti soutěží v organizaci UFC, kde je šampionem v polotěžké váhové kategorii (od června 2022). Zhruba tři týdny před titulovou obhajobou v organizaci UFC s Gloverem Teixeirou si vážně poranil rameno a minimálně další půl rok ho v kleci neuvidíme.

  • 2.

    Jan Bendig  (28), zpěvák

    279 tisíc sledujících na instagramu

     

    Zpěvák Jan Bendig se do povědomí veřejnosti dostal díky soutěži televizí Nova a Markíza Česko Slovenská SuperStar, do níž se přihlásil roku 2009 a skončil na čtvrtém místě.  Na sociálních sítích je sledován pro svůj neotřelý humor a schopnost zparodovat cokoliv a kohokoliv.

  • 3.

    Jan Michálek, influencer

    207 tisíc sledujících na instagramu

     

    Známý jako Honzi Michálek, kterého na TikToku sleduje přes 700 tisíc lidí, měl první MMA zápas letos v lednu na premiérovém turnaji Clash of the Stars. Soupeřem mu byl Martin „Bez Trika“ Binder, který je známý tím, že úplně všude chodí bez trička. Michálek předvedl velmi slušný výkon a svého soka „umlátil“ hned v prvním kole. Jeho přítelkyní je Dominique Alagia a často spolu tvoří společný kontent.

  • 4.

    Lukáš Tůma (18), influencer

    123 tisíc sledujících na instagramu

     

    Patří k předním českým tiktokerům a instagramerům, zazářil v reality show Like House a má za sebou svůj druhý MMA zápas v organizaci Clash of the Stars, kde zvítězil.Lukáše Tůmu alias Luktumu proslavila vtipná videa, která točí s nadhledem sobě vlastním.

  • 5.

    Samuel Samake (19), influencer

    113 tisíc sledujících na instagramu

     

    Samuel Samake je mladá tiktokerská a instagramová hvězda, která má na svém profilu na podzim roku 2022 téměř 500 tisíc sledujících. Patří mezi nejsledovanější české tiktokery a snaží se prosadit také na YouTube. Zde má zatím necelých 20 tisíc odběratelů.

  • 6.

    Jakub Smrek (24), influencer

    145 tisíc sledujících na instagramu

     

    Svůj kanál založil v roce 2013. Postupem času se stal oblíbeným díky své sportovní vášni - koloběžkám. Stejně jako většina ostatních youtuberů, i on natáčel zejména šílené challenge a pranky. Od 2017 se věnuje také hudbě, konkrétně rapu (pod pseudonymem Yakub). Na podzim 2021 se zapojil do reality show Like House 2. Každoročně pořádá tábory pro děti.

  • 7.

    Anna Šulcová (23), influencerka

    969 tisíc sledujících na instagramu

     

    Anna Šulcová je youtuberka a bloggerka, získala například titul videoblogerka roku 2017 v kategorii video. A boduje i v anketě Czech Social Awards v kategorii zaměřené na inspiraci a vliv. V roce 2021 ji časopis Forbes umístil na osmé místo v žebříčku 10 nejlépe placených youtuberů Česka s odhadovaným ročním příjmem 5 milionů korun.

  • 8.

    Tomáš Chlup (26), influencer

    1,4 milionu sledujících na instagramu

     

    Jeho profil zaujal nejen v Česku, ale i ve světě. Dnes jeho cvičící videa sleduje přes milion sledujících. „Já jsem šel cestou pokus omyl, ale pak jsem se dostal k lidem po celém světě, co se sociálními sítěmi živí, a ti mi pomohli nasměrovat se. Různě jsem zjišťoval, co je dobře, co špatně, a jak být na instagramu úspěšný,“ říká influencer.

  • 9.

    Dominique Alagia (17), influencerka

    318 tisíc sledujících na instagramu

     

    Možná ji znáte z instagramu, možná ze Superstar, možná ze Spotify. Dominique Alagia je talentovaná zpěvačka, a proto není divu, že byla nominovaná na cenu Czech Social Awards 2022 v kategorii Rising Star.

  • 10.

    Galerie

    Každý všední den najdete na Blesk.cz výzvu od jednoho z nich, kterou pak během daného dne můžete splnit. Následně se vyfotíte nebo natočíte - a výsledek umístíte na sociální síť instagram s patřičným hashtagem. Tím budete zařazeni do slosování o hodnotné ceny, které budou každý den jiné. Na konci celé soutěže bude vyhlášena hlavní cena. Tak se rozhodně nezapomeňte zapojit!

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Challenge David Turek, Elmer Carvalho

    Video
    Video se připravuje ...

    Anička Šulcová je jako jediná Češka nominovaná na světové ceny! David Turek, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    113 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy