Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tragické osudy hvězd reality show: Prsatá Anna chtěla být jako Marylin, tak jako ona i umřela

  • Autor: mc - 
    8. 2. 2024
    10:23

    Sláva štěstí nepřináší. Důkazem toho jsou smutné životy mnoha celebrit. A nejen filmové hvězdy, ale i ty z televize si prošly mnohým zlým. A rychlokvašky, které produkují rozličné reality show, nejsou výjimkou. Nevyhýbá se jim rakovina, čehož je důkazem i Diem Brownová, jejíž smrt v mladém věku zarmoutila celou řadu fanoušků. Terčem výsměchu se oproti ní stala Anna Nicole Smithová, která se stylizovala do sexbomby 50. let Marylin Monroe. Nakonec skončila stejně jako ona. A sebevraždou se rozhodla svůj život ukončit i jiná hvězda reality show Caroline Flacková.

  • 1.Diem Brownová

    Zábavná bezprostřední blondýnka oslňovala Američany z televizních obrazovek svým perfektním úsměvem a dobrou náladou, v sobě však nesla temné tajemství. Diem Brownová dlouhá léta zápasila s rakovinou vaječníků, a i když se zdálo, že ji porazila, zákeřná nemoc se vrátila a vzala jí život. Sympatická moderátorka podlehla v pouhých 34 letech. Více se dozvíte na videu.

    Video  Tragické osudy hvězd reality show: Sebevražda, rakovina i smrt podle vzoru Marylin Monroe  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 2.Anna Nicole Smithová

    Od malička byla krásná, a tak bylo jasné, kterým směrem se Anna Nicole Smithová, vlastním jménem Vicki Lynn Marshallová, vydá. Místo módních časopisů ale zdobila titulku Playboye a brzy i všech bulvárů v zemi. Provdala se totiž za ropného magnáta a miliardáře. To by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ten boháč nebyl o 62 starší než ona. Anna Nicole ale neskončila šťastná. Po několika letech, kdy byla spíš terčem výsměchu, se předávkovala léky. Jako její idol Marylin Monroe. Více o jejím životě najdete na videu.

    Video  Tragické osudy hvězd reality show: Sebevražda, rakovina i smrt podle vzoru Marylin Monroe  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 3.Caroline Flacková

    Britská moderátorka Caroline Flacková měla zdánlivě dokonalý život – byla oblíbenou televizní osobností, soutěžila i v reality show. Byla nadaná a krásná. Randila s princem Harrym i Harrym Stylesem z One Direction. Jenže ne všechno je takové, jak se to zdá. Caroline v roce 2020 spáchala sebevraždu. Detaily najdete na videu.

    Video  Tragické osudy hvězd reality show: Sebevražda, rakovina i smrt podle vzoru Marylin Monroe  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 4.Galerie

Uživatel_5650027 ( 8. února 2024 13:26 )

Proč pořád píšete o mrtvých, které skoro nikdo v ČR neznal! Založte si speciální vydání zesnulé nuly Svět, EU..zesnulí ČR a další speciál Agáta Dopitová/Hanychová .....a bude klid! Na Bartošovou, když jste ji uštvali bylo snad i speciální vydání!

Zobrazit celou diskusi