Zpěvák Marek Ztracený si našel čas a natočil speciální prosbu v rámci Blesk Advent Challenge, do které, jak doufá, se zapojí i ostatní. „Rozhodl jsem se pomoct tím pejskům a taky kočkám, které nemají domov. Takže koupil jsem granule, nějaký další žrádýlko. Pak taky speciální obleček na zimu pro malý pejsky a pošlu to do Blesku a chci vás poprosit, nebo chci se vás zeptat, jestli byste se ke mně nepřidali. Zvlášť, když jsou ty Vánoce,“ říká ve videu Marek.

Přidejte se!

„Všechno, co pošleme, všechno, co dáme dohromady, tak Blesk tlapky rozvezou po českých útulcích, takže tohle je moje výzva. Budu rád, když se přidáte, myslím, že to dává celé smysl a přeju vám hezké Vánoce,“ ukázal Ztracený, že mu osud opuštěných zvířat není lhostejný.

Marta Kubišová pak sama přidala do videa vzkaz pro všechny, kteří se rozhodnou pomoci. „Jmenuji se Marta Kubišová a jsem patronkou projektu Blesk Tlapky. Uděláte mi velkou radost, když se zapojíte do tohoto projektu, který dopraví krmivo do dočasek a do útulků. Děkuji mnohokrát a přeji všem krásný Vánoce,“ vzkazuje všem Marta Kubišová.

Kam zaslat dary pro útulky: Blesk Tlapky Komunardů 42 17000 Praha 7
Vítány jsou konzervy, granule, hračky, deky, oblečky a vše, co mohou útulky využít.

Děkujeme všem!

Deník Blesk si velmi váží zapojení známých osobností českého internetu, které bez jakéhokoliv nároku na odměnu v tomto projektu spolupracovaly. Děkujeme Jiřímu BJP Procházkovi, Janu Bendigovi, Janu Michálkovi, Lukáši Tůmovi, Samuelovi Samakemu, Tomáši Chlupovi, Dominique Alagii, Jakubu Smrekovi a Láďovi Hruškovi!

Video
Video se připravuje ...

Bleskchallenge finále Ztracený Kubišová David Turek, Elmer Carvalho

Kompletní pravidla Blesk advent challenge najdete zde!
Fotogalerie
124 fotografií