Švédská topmodelka Elsa Hosková se na instagramu pochlubila svou první novoroční kávou – a tu si vychutnala skutečně požitkářsky! Na terase hned na břehu moře v sexy bílém tílku a kraťasech vystavila své krásné tělo, zatímco lapala ranní sluneční paprsky. 

Svátky v tropech pro ni byly zaslouženou dovolenou. Jak se sama na Nový rok svěřila, uplynulých 12 měsíců pro ni nebylo z nejlehčích. 

„Když se ohlédnu za tímhle rokem… udály se v něm některé z nejúžasnějších chvil mého života, ale zároveň to pro mě byl zatím nejtěžší rok vůbec,“ přiznala.

Modelka si prý nerada veřejně stěžuje, protože moc dobře ví, jaké má štěstí a jak moc je privilegovaná. Spousta lidí je na tom o mnoho hůř... Jenomže tvářit se na sociálních sítích, že je všechno úžasné, by podle ní také nikomu nepomohlo. A tak se rozhodla promluvit o tom, co ji loni trápilo. 

Stěhování, porod a rekonstrukce

„Ačkoli vím, že je můj život úžasný, letos mě potkala řada změn a občas jsem se cítila poněkud ztracená. Přestěhovala jsem se do nového města a všechno, co jsem znala, jsem nechala za sebou. Z bezdětného života jsem vstoupila do mateřství a musela jsem si zvyknout na to, že někoho tak moc milujete. Odstartovala jsem novou značku a pustila se do nové kariéry, pracovala jsem tvrději, než kdy dřív, a do toho se starala o svoje miminko.

Většinu roku jsem bydlela v malém domku pro hosty, zatímco mé psychické zdraví deptala rozsáhlá rekonstrukce mého domova – měla jsem úzkosti a deprese,“ svěřila se topmodelka, která se loni přestěhovala z New Yorku do Los Angeles. Loni v únoru přivedla na svět dceru Tuulikki Joan, jejímž otcem je Elsin přítel, olympijský skokan do vody Tom Daly (28). 

Důležité cvičení

Velký vliv na Elsu prý měla i náhlá změna životního stylu. „Celý svůj dospělý život jsem cvičila... Poté, co jsem měla Tuuli, jsem najednou úplně přestala. Dost se to na mě podepsalo. Chyběly mi endorfiny, síla i energie. Pohyb mě nabíjí štěstím,“ pokračovala. 

Jako novoroční předsevzetí si proto uložila najít si více času na sebe a pracovat na svém psychickém i fyzickém zdraví, aby mohla být lepší mámou, dcerou, sestrou, kamarádkou i partnerkou. 

Video
Video se připravuje ...

Historie novoročních ohňostrojů a ty nejkrásnějších za poslední roky Videohub

Fotogalerie
154 fotografií