Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak strávila „zlatá mládež “ vánoční svátky a silvestr? Zbohatlíci slavili v Paříži, Dubaji, ale i v Karibiku!

Autor: pma - 
8. ledna 2023
05:00

Většina mladistvých je v Česku zvyklá trávit Vánoce v kruhu nejbližších, pojídat cukroví a sledovat pohádky. Zlatá mládež z instagramu má však vlastní tradice: užívají si na jachtách, v luxusních hotelech, nakupují v Dubaji a večeří všude možně po světě. A oslavy nového roku byly u zbohatlíků ještě bujařejší!

Vánoční svátky a silvestrovské oslavy jsou za námi. V mnoha domácnostech to vypadalo podobně. Lidé sledovali pohádky a filmy s vánoční tématikou, dávali si do nosu, u štědrovečerního stromečku si rodiny rozdaly dárky a trávili čas pospolu. Takové tradice ale neuznávají zbohatlíci z instagramu.

Bohatí influenceři například trávili svátky ve Spojených arabských emirátech, kde si užívali na luxusních jachtách nebo ve vyhlášených klubech. Jiní zase dali přednost teplému počasí a odletěli například do jihovýchodní Asie, kde zkoušeli nová jídla a poznávali tamní kulturu. Známý americký boxer a youtuber Jake Paul například s přítelkyní odcestoval na Havaj.

Maďarská modelka Livia Pillmanová překvapila tím, že odjela na svátky do Nepálu na humanitární misi. Tam pracovala mimo jiné i na tom, aby se v zemi přestalo obchodovat s lidmi.

A nezůstalo jen u vánočních svátků. Luxusu si zbohatlíci dopřávali i během oslav příchodu nového roku. Například influencer Mark-Francis Vandelli strávil silvestr v Karibiku. Zlatá mládež přelom roku slavila v luxusních klubech, nakupovala drahé oblečení a doplňky a brázdila moře ve svých super jachtách. Na to už se můžete podívat v galerii. 

Video  Haziqovi je teprve čtrnáct let a už vlastní celý vozový park luxusních aut.  - Tiktok: Haziq Nasri
Video se připravuje ...

 

papouskova ( 8. ledna 2023 09:24 )

Upřímně, koho v této prašivé době zajímají parchanti zbohatlíků? Ať si dělají co chtějí. A rozhodně jim takové Vánoce nezávidím. Už jen to, že v tento čas nesdílí sounáležitost s rodinou a svých blízkých, svědčí o tom, že jsou to lidi bez citu, mající rádi jenom sami sebe. Pro společnost naprosto zbytečná sekta.

Hohenegr ( 8. ledna 2023 09:23 )

Autor článku by se měl vrátit do první třídy základní školy a naučit se pravopis.
"psotavě trvdě"

Zobrazit celou diskusi